- 12,760
- 6,056
- 113
WomnnnnOlmayanlara ayar çekeriz ama çoğunluk paratim olmayan açsın havale sıkıntı yaratacak tek kişi gönderecek ödülleri
WomnnnnOlmayanlara ayar çekeriz ama çoğunluk paratim olmayan açsın havale sıkıntı yaratacak tek kişi gönderecek ödülleri
Bitti mkGeldim
inşallah @Metings1905 değildir budaOlmayanlara ayar çekeriz ama çoğunluk paratim olmayan açsın havale sıkıntı yaratacak tek kişi gönderecek ödülleri
Aynen atlyoeParatimden zaten ibani olana atılıyor diye biliyorum
Ara dağıtım zaten kanka 😀Devam kanka ne dağıtımı yeni basladik
Hoşgeldin sinanimGeldim
Yeni adim gelirBitti mk
Paratimden ibana gidiyor sanırımOlmayanlara ayar çekeriz ama çoğunluk paratim olmayan açsın havale sıkıntı yaratacak tek kişi gönderecek ödülleri
Yes be diger postalara yetistik mi yggAra dağıtım zaten kanka 😀
Tebrikler kesene bereket inşallah hedefine ulasirsinOlmayanlara ayar çekeriz ama çoğunluk paratim olmayan açsın havale sıkıntı yaratacak tek kişi gönderecek ödülleri
Haydaaaa devammAra dağıtım zaten kanka 😀
Benim paratimim yok ama olan bi dostumuz havale ile atar ordan bana dost forumda care tukenmezOlmayanlara ayar çekeriz ama çoğunluk paratim olmayan açsın havale sıkıntı yaratacak tek kişi gönderecek ödülleri
Bende paratım var 5 kısıye yollarım sorun olmazOlmayanlara ayar çekeriz ama çoğunluk paratim olmayan açsın havale sıkıntı yaratacak tek kişi gönderecek ödülleri
kesene bereket allah bol kazanç versinAra dağıtım zaten kanka 😀
Simdi rahatladım bende eve geçecem birazdan gece yeni başlıyor dimi puahahAra dağıtım zaten kanka 😀