- 865
- 1,773
- 93
Olmayanlara ayar çekeriz ama çoğunluk paratim olmayan açsın havale sıkıntı yaratacak tek kişi gönderecek ödülleriKanka paratim yok holiden ya da iban olmaz mı ya
Olmayanlara ayar çekeriz ama çoğunluk paratim olmayan açsın havale sıkıntı yaratacak tek kişi gönderecek ödülleriKanka paratim yok holiden ya da iban olmaz mı ya
Kesene bereketKonuda aktif kişiler belirleniyor aktif kişilere dağıtım olacak paratim üzerinden
kesene bereket bu da wonKonuda aktif kişiler belirleniyor aktif kişilere dağıtım olacak paratim üzerinden
Kanka paratime var bende istersen ben dagitirimOlmayanlara ayar çekeriz ama çoğunluk paratim olmayan açsın havale sıkıntı yaratacak tek kişi gönderecek ödülleri
Paratiö var kanka dagıtırım burdayıöOlmayanlara ayar çekeriz ama çoğunluk paratim olmayan açsın havale sıkıntı yaratacak tek kişi gönderecek ödülleri
Dost bende gönderirim yarısını ikiye böl tek kişiye yuklenmeOlmayanlara ayar çekeriz ama çoğunluk paratim olmayan açsın havale sıkıntı yaratacak tek kişi gönderecek ödülleri
Bizde Paratim yoktur ibantim varKonuda aktif kişiler belirleniyor aktif kişilere dağıtım olacak paratim üzerinden
Böl kanka bence de güvendiğin bir kişiye dahaOlmayanlara ayar çekeriz ama çoğunluk paratim olmayan açsın havale sıkıntı yaratacak tek kişi gönderecek ödülleri
Paratimden zaten ibani olana atılıyor diye biliyorumOlmayanlara ayar çekeriz ama çoğunluk paratim olmayan açsın havale sıkıntı yaratacak tek kişi gönderecek ödülleri