- 8,861
- 4,820
- 113
Enteresan bir oran bu 1.8. her periyot 40 ı zorlamış, son periyot 30 sayıya 1.8 vermiş orana bak çay demle, betco da 159.5 tan başlardı 1.7 oran, gerçi ikinci çeyrek içinde oynamış kuponu ama yine de betco demek ki hakikaten çöp
Güzel basmissin ama dostİlk yarı bittiğinde oynadım baktım baya sağlama aldılar paylaştım 🤣
Hâlen o kadar parayı bastığına inanamıyorumİlk yarı bittiğinde oynadım baktım baya sağlama aldılar paylaştım 🤣
Pozitif olun kankaKral kardes dostum paşam sayi varsa say yoksa gelmeyen kupona geldi deme lutfen
Kupona bak uazıyor ustteAgalar holiganbetin adresi bn atacak varmı bulmıyorum
Bu Arkadaş bi önceki konulara baksın 🤣Kral kardes dostum paşam sayi varsa say yoksa gelmeyen kupona geldi deme lutfen
10 dakika boş geçerlerse inanirimİlk yarı bittiğinde oynadım baktım baya sağlama aldılar paylaştım 🤣
Bugün dagitimda s bize denk gelecek sanırım züğürtduzİlk yarı bittiğinde oynadım baktım baya sağlama aldılar paylaştım 🤣
Bol şansBu seferde kaybedersem forumu terk edecem 🤣
Geç paylaştımEnteresan bir oran bu 1.8. her periyot 40 ı zorlamış, son periyot 30 sayıya 1.8 vermiş orana bak çay demle, betco da 159.5 tan başlardı 1.7 oran
Sen geldin maç kilitlendi sayı yok abdesti yanlış mı aliyon napıyon@Golcümetin ,
meto ben ensende nefes gibiyim,
abdestt aldımda geldim bana bulaşma bak üflersem uçarsın
500k bastım izin vermedi diğer hesaptaGüzel basmissin ama dost
Bol şansBu seferde kaybedersem forumu terk edecem 🤣