Kara umarım başarırsın 🇧🇷🇧🇷 totem yapıyorumŞahsi zaten kral o toplara girsem burda niye kalim kendim izler kendim takip ederim
Kara umarım başarırsın 🇧🇷🇧🇷 totem yapıyorumŞahsi zaten kral o toplara girsem burda niye kalim kendim izler kendim takip ederim
Bol şanss gelsinnBaşarana kadar devam aqshs 🥳🥳
GelsinnnnBeyler benim biraz işim var çalışıyorum kupon size emanet 🥳
Duracağım yer her zaman belli kazanmak için oynamıyorum zaten ki kaybettiğim para da bana dokunmayacak şekilde ayarlıyorumDost burda 7 24 takılıyoruz milletin
Eyw ben de 1 milyona yakın kazanip 2 3 günde geri vermiştim kaybedince insan hırsa kapılıyor lütfen duracagin yeri bil sansin açık olsun
Hiç istemem ama böyle devam edersen sonun büyük sıkıntı dostum bol şansBaşarana kadar devam aqshs 🥳🥳
Emin ellerde işini rahat yapBeyler benim biraz işim var çalışıyorum kupon size emanet 🥳
Adam bari SPR bahsi oynuyor hacim. Slot oynayanin halini düşün bı de . Yarım saatte mafito paraSiteler böyle kazanıyor demekki. 1 m kazanacam diye 1 m verince geliyordur pişmanlık hissi. Bol şans zengin arkadaş
Eyw kazanırsam 300k talibim o zaman puaha bol sansDuracağım yer her zaman belli kazanmak için oynamıyorum zaten ki kaybettiğim para da bana dokunmayacak şekilde ayarlıyorum
Zengin değilim kral telefonum Android 🤣Siteler böyle kazanıyor demekki. 1 m kazanacam diye 1 m verince geliyordur pişmanlık hissi. Bol şans zengin arkadaş