http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Kara4733 / Hayırlı İşler

Kupon Miktarı
1
Kupon Oranı
5.00

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,981
1,506
113
Ya rulet oynamıyoruz mıknatıs var slot oynamıyoruz ayarlılar abicim futbol oynamıyoruz şike var basket oynuyoruz şu yaşanan olaya bak bunun nasıl mantıklı bir açıklaması olabilir şimdi

blanks

Elbistanlı ރ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,981
1,506
113
Abi ben 500de de değilim adam 100bin attı şöyle bir senaryo yüzünden kaybetti ben abartmıyorum şuan elimdeki telefonu duvara fırlatmıştım ki şuan elim titriyor

Kara4733

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
898
1,789
93
Evet beyler sağlık olsun yeterince dağıttık zaten 25 kişiye yakın sizin gördüğünüz dağıttık görmediğiniz 5 6 kişiye daha ulaştım bu kadar yeter daha yok herkese günaydın ben uyuyorum gününüz güzel geçsin

parsens

𝐀𝐘𝐘𝐀𝐒̧
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,505
10,018
113
Evet beyler sağlık olsun yeterince dağıttık zaten 25 kişiye yakın sizin gördüğünüz dağıttık görmediğiniz 5 6 kişiye daha ulaştım bu kadar yeter daha yok herkese günaydın ben uyuyorum gününüz güzel geçsin
eyvallah dost güzel denedin geçmiş olsun iyi uykular.

Kashima

スポーツ
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,842
5,386
113
Günaydın kral nöbeti devralayim senden 😀

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,896
3,833
113
Geçmiş olsun. Namussuzluk yaptılar resmen ayarladilar atmadılar şerefsiz kansız köpekler inşallah daha iyilerine

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
38,608
38,737
113
2:08
Kenneth Lofton Jr. misses free throw 1 of 28773
Celtics offensive team rebound8773
Kenneth Lofton Jr. misses free throw 2 of 28773

elemanı bulduk
geçmiş olsun dost

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
24,040
10,677
113
Betparibu ananzi skym gün sonu spini her gün 6 da eklenirdi neymiş 9 a kadar süresi varmış. MK sitesi 00 dan bu yana 6 saat geçmiş ne bok yiyorsunuz

tom4175

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,896
3,833
113
Yahu adamın 100k lik kuponu yatmış sen hala ne anlatıyorsun. Kara olmasa işini halledemeyecekmisin. O dediğini insanın en yakın akrabaları vs yapmaz bizene derler.
Sakin ol birsey demedik yine şans diledik biz istermiydik kaybetmesini ne kaybettiğini görüyoruz bizimde içimiz ciz etti merak etme inşallah toparlar daha iyilerini kazanır inşallah daha güzel günlerde harcar demişiz

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
24,040
10,677
113
Sakin ol birsey demedik yine şans diledik biz istermiydik kaybetmesini ne kaybettiğini görüyoruz bizimde içimiz ciz etti merak etme inşallah toparlar daha iyilerini kazanır inşallah daha güzel günlerde harcar demişiz
Adamın içi yanmış hala bana ulaşmadın yazıyorsun. Bumu şans dilemek. Neyse daha fazla uzatmayalım
Herkese hayırlı cumalar