- 11,501
- 10,009
- 113
golden zatne başlamadı daha ona oynicak
Kim dedi sana holigan at bu namussuz site bugün 250 lira para çekimi vermiştim durmadan iptal etti durmadan iptal etti camlıya bağlanıyorum diyor bilgileriniz yanlış yalan söylüyor adım gibi eminim bilgiler doğru olduğunu bunların yüzünden iki tane maç vardı 80'lerdeydi dakika Sinan da dedim birer gol gelir birinin 3.20 birinin 4.50 oranı vardı bu n namussuz site yüzünden alamadım en son başka bir havale ile verdim Aynı bilgi gönderdi Bu sefer bir maça girdim yattı Bunlar Tam şerefsiz bu site
bende hiç sıkıntı çıkarmadılar 2 dakikaya düştü para hepYani uzun lafın kısası holiganbet'e hayatta bir daha para yatırmam özel oran için 1 lira 1 lira devam 😄😄😄😄
Eyvallah attın tabi de. Bu akılsız 2 dakikada çöpe attı. Hep Acele ediyorumSaldık zaten kanka
Vallahi sana geçmişi atayım 10 kere iptal etti bilgilerim yanlışmış sözde lan dedim namussuz canlıya dedim bak dedim her yerde ifşa ederim dedim Bu siteyi paramı gönderinbende hiç sıkıntı çıkarmadılar 2 dakikaya düştü para hep![]()
Metin aradan çık sen aldıysanEyvallah attın tabi de. Bu akılsız 2 dakikada çöpe attı. Hep Acele ediyorum
5-10 lira bıraksaydın la hesapta muroVallahi sana geçmişi atayım 10 kere iptal etti bilgilerim yanlışmış sözde lan dedim namussuz canlıya dedim bak dedim her yerde ifşa ederim dedim Bu siteyi paramı gönderin
Haydi bismillahŞöyle birşey denedik bol şans
haydi bol şanss karaaaaaaaaŞöyle birşey denedik bol şans
Hadi bakalım bol şansŞöyle birşey denedik bol şans
Bol şanslarŞöyle birşey denedik bol şans
Bol sans dostumŞöyle birşey denedik bol şans
S**** gibi bırakmadım biliyor musun uyuz oldum ya Siteye komple çektim düz 250 idi zaten5-10 lira bıraksaydın la hesapta muro
hoşgeldin mamoşSelam Dostlar
Ne oluyor burda![]()