- 52,649
- 25,143
- 113
Vargas Torres 100 lirayı 394 yapmıştım Şu maçı gördüm 2.54 olanı vardı maç başında girmedim gittim Brezilya'ya girdim maç ilk yarı 2-0 böyle bir şey yok arkadaş ya 1.000 lira para temiz alacaktım bir gol sonra
13 kosi kalsi yeni konuyu ac uyumayacam dagitimxi da ayarlariz almayanlar almazsa olmazElinize kolunuza yüreğinize sağlık dostlar
HahahhahahahÖdülüm geldi eyvallah @Kara4733
Portland houstonu porselen yapar
Neye göre metinPortland houstonu porselen yapar
komşu saygılarÖdülüm geldi eyvallah @Kara4733
Yap şeklini @Kara4733 😊@Kara4733 king roll
Kalanlar
@FURY MAN @BJKrussz @gonghu1 @Batugs09 @katyushacaylex @blanks @tom4175 @Valenciennes @Beşiktaş @NoEscapE @parsens @Danger38 @Muroo1988
13 kisi kqldi bunlar icin bi maca bas gidek
Dur kral öyle olmaz aklına yatmadıysa basmasın@Kara4733 king roll
Kalanlar
@FURY MAN @BJKrussz @gonghu1 @Batugs09 @katyushacaylex @blanks @tom4175 @Valenciennes @Beşiktaş @NoEscapE @parsens @Danger38 @Muroo1988
Kara gitti bum bum bum@Kara4733 king roll
Kalanlar
Yapacak yapacakkkYap şeklini @Kara4733 😊
Devamı gelecek canlı girecem 5 te başlıyorYap şeklini @Kara4733 😊
Bekliyoruz keşke beni sona at demeseydim yine alamayacam sanırım 😄@Kara4733 king roll
Kalanlar
İnşallah eş geçmez bence 😊Yapacak yapacakkk
Gitmedi çekim verdim başka siteye geçişKara gitti bum bum bum
Tamam dost bol şanslar 5 Te burda olalım ozamanGitmedi çekim verdim başka siteye geçiş
Anlayışlı adam bir siteye yüklenmiyor sadeceGitmedi çekim verdim başka siteye geçiş
Bekliyom senin icin gozlerim pert olduGitmedi çekim verdim başka siteye geçiş
Ben rol açmam ama haberin olsun amatem'e gideceğim yarın rol başarılı olursa rol açmam bak kabul ediyorsan böyle takip edim etmiyorsan hiç etmeyeyim takipDevamı gelecek canlı girecem 5 te başlıyor
Bol bol şanslar dostGitmedi çekim verdim başka siteye geçiş