- 898
- 1,789
- 93
🤣🤣Bizde gidip Paraciklari boka saralım konu rahatlasın![]()
🤣🤣Bizde gidip Paraciklari boka saralım konu rahatlasın![]()
Futbol oynamam reis tövbeliyizKral gremio ilk yarı 1.5 üst ufak bişeyler at zaman gecsin
Evet beyler beğendiğim maç yok bence boşuna 160k çöpe atmayalım saat 5 teki Golden state bekleyecem burası fazla saldi zaten @Shellac reis sana zahmet el at kapativer ödüller de sahiplerine ulaştı yeni konuda devam edelim boka sarmadan
Houston baba 2.çeyrek denemeknistrrsen
Houston 2.çeyrek benim şansıma ufskta olsa salla dost 😂Futbol oynamam reis tövbeliyiz
Zeisy ve Erhan kaldı sanırım bana gelmedi diyen var mı arkadaşlar ?@Kara4733 king rolll liste
@fearjr1992 senle birlikte 17 kisi
@ahmetc10 @Lazistan08 @Pikaçuu @SüperMario @zeisy @ygt4343 @Muhammets10 @Erhan2121 @wasil @Burakyesil7 @Golcümetin @Marley15 @fatihgs1905 @Calypso13 @Metings1905
@qguzh4nn0
Diger adim olacak sakin olun
Gelmez kankaHouston 2.çeyrek benim şansıma ufskta olsa salla dost 😂
Saat 5 de mi buluşuyoruz şimdi 🙂Evet beyler beğendiğim maç yok bence boşuna 160k çöpe atmayalım saat 5 teki Golden state bekleyecem burası fazla saldi zaten @Shellac reis sana zahmet el at kapativer ödüller de sahiplerine ulaştı yeni konuda devam edelim boka sarmadan
Sinan bu sefer listeye beni de yazacaksın ha bu ne kardeşim herkes aldı ben almadım kaybetmezsem Umrumda olmaz 😄
Maç berGelmez kanka
İyi bakalım dediğin olsunGelmez kanka
Elinize kolunuza yüreğinize sağlık dostlarZeisy ve Erhan kaldı sanırım bana gelmedi diyen var mı arkadaşlar ?
Saat 4 te lakers boston var göz attın mı cıköazmı bişeyFutbol oynamam reis tövbeliyiz
Portland houstonu porselen yaparHouston 2.çeyrek benim şansıma ufskta olsa salla dost 😂
Ben çok güveniyorum paramız olsa sallardıkGelmez kanka
Senın kesene bereket reis aagolasınElinize kolunuza yüreğinize sağlık dostlar
Ben dolandırıldım yine 286 kaldı hep böyle oluyor anasını satim dkdkdmfElinize kolunuza yüreğinize sağlık dostlar
😍@Kara4733 king roll
Kalanlar
@FURY MAN @BJKrussz @gonghu1 @Batugs09 @katyushacaylex @blanks @tom4175 @Valenciennes @Beşiktaş @NoEscapE @parsens @Danger38 @Muroo1988
13 kisi kqldi bunlar icin bi maca bas gidek