- 7,245
- 1,592
- 113
ahahahaHelal dost seti çizdin 🤣
ahahahaHelal dost seti çizdin 🤣
Kral yap o zaman dagıtımı kimse bi yere ayrılmasın adam rahat rahat yapsın kıponları bizde aynen takibe devam kafası bi rahatlasın bunla ugraşmasınWonlarsa ben direk bu kalan 20 kisiye komple dagia taraftariyim ama hedef 500 du bakalim ne olacak
1 2 posta vardı reis@Kara4733 king rolll liste
@ahmetc10 @katyushacaylex @Lazistan08 @Batugs09 @Pikaçuu @SüperMario @zeisy @ygt4343 @Muhammets10 @Erhan2121 @wasil @Samoaaa41 @fearjr1992 @Burakyesil7 @Golcümetin @Marley15 @Calypso13 @fatihgs1905 @qguzh4nn0 @FURY MAN @BJKrussz @gonghu1
Alamayan 22 kisi nasil yapalim 11 11 mi bolek
@Marley15Evet beyler forumda aktif güvenilir biri varmı dağıtım için herkesin ortak kararı olsun lütfen
Every sıte atarsanız bana ordan atarım bazılarına dıger seyler yoruyoEvet beyler forumda aktif güvenilir biri varmı dağıtım için herkesin ortak kararı olsun lütfen
dağıtırım kral enpara varEvet beyler forumda aktif güvenilir biri varmı dağıtım için herkesin ortak kararı olsun lütfen
Sino dagitsin en aktif ve güvenilir o bence suanEvet beyler forumda aktif güvenilir biri varmı dağıtım için herkesin ortak kararı olsun lütfen
Listede 5 6 kisi guvenilir var zaten ilk 7 de meseka ahmet kendi grubunda 6 kisiye dagitorEvet beyler forumda aktif güvenilir biri varmı dağıtım için herkesin ortak kararı olsun lütfen