- 21,965
- 13,003
- 113
Ben yamukummkk dkdmmdmdMarley sağlamdır reis
Ben yamukummkk dkdmmdmdMarley sağlamdır reis
Fearjr MarleyEvet beyler forumda aktif güvenilir biri varmı dağıtım için herkesin ortak kararı olsun lütfen
7 kişiye kadar yaparım kardoReis dağıtım yapar mısın
Gelsin artık sıraLazistan dagitir sorun yok ama 11 kisiye dagitalim geri 11 kisi kalsin
Aynen marley yapsın bi kişi daha ayarlayınReis dağıtım yapar mısın
Knka sende sağlamsın. Fear de dağıtır knka güvenilir @Kara4733Ben yamukummkk dkdmmdmd
kalanını yaparım ben isterseniz7 kişiye kadar yaparım kardo
15-20 kişiye kimse yapmaz bunun fast limiti var , incelemesi var. 7 kişiye yaparız. 15 kişi varsa 7 de başkası yapsın
Herkes dusman oldu bize zaten acil 500k olsun artikGelsin artık sıraposta atmaktan yorulduk
27 kişiye dağıtım yaptım ben sizde nasıl limit var anlamıyorum la 🤣🤣🤣7 kişiye kadar yaparım kardo
15-20 kişiye kimse yapmaz bunun fast limiti var , incelemesi var. 7 kişiye yaparız. 15 kişi varsa 7 de başkası yapsın
7 de ben yaparım sıkıntı yok7 kişiye kadar yaparım kardo
Bravo ahmetimKnka sende sağlamsın. Fear de dağıtır knka güvenilir @Kara4733
Kanka sen listeci olmayacaktın düşmanın artıyor ahahahaHerkes dusman oldu bize zaten acil 500k olsun artik
Uygun görürse diğer 7yi ben yapabilirim7 kişiye kadar yaparım kardo
Saglamdirlar