- 26,752
- 28,447
- 113
Dostlar tartismayin yahu kimin hakkiysa atar adam zaten cekilis yok
Reisim ben bişi demedim arkadaş diyor sen burdamıdınBunun adı flood değil totem hocam arkadaş zaten hak ettiğini düşündüğüne mesaj atar boşuna konuşmayalım biz
Buradaydım evet sana da bişey demedim hocam zaten amaç totem rollinglerin aklında bulunsun sadece mesaj yazman flood olmaz skor süreReisim ben bişi demedim arkadaş diyor sen burdamıdın
Ezan da okundu . Çekirdeği alıp şu konuyu izlemek vardı
[/QUOT
Bu konularin seyir zevki guzelmi oluyor knka 😀
zaten rezillik diz boyu knka bu forumda alinicak adam pek yok 😀Kanka konunun içindeysen kötü . Ama alakan yoksa süper oluyor okuması
Dostum forumdaki duruşu olan nadir adamlardansjn sana helal olsunzaten rezillik diz boyu knka bu forumda alinicak adam pek yok 😀
Çünkü o bir galatasaraylı adamım benim 😄Dostum forumdaki duruşu olan nadir adamlardansjn sana helal olsun
Çünkü o bir galatasaraylı adamım benim 😄
Öyleyim tabi gardasim la 😀 beni mutlu ettin suan 💕 aylavyoooo😀Dostum forumdaki duruşu olan nadir adamlardansjn sana helal olsun
Payfix yazıyorum 31313162Öyleyim tabi gardasim la 😀 beni mutlu ettin suan 💕 aylavyoooo😀
Dost sende İngilizce de var maşallah forumun kültür seviyesini yükseltiyorsunÖyleyim tabi gardasim la 😀 beni mutlu ettin suan 💕 aylavyoooo😀
Hayirli sabahlar gardasim 😀Payfix yazıyorum 31313162![]()