- 2,753
- 1,470
- 113
yok zaten benlik bi durum yok kankaKnka kara kendi karar versin
yok zaten benlik bi durum yok kankaKnka kara kendi karar versin
Sana yoktum demedim hocam listede gözüken öyle arkadasin attığı tabi asıl liste değilBen vardım kardesim
Hak ile alakalı değil kardeşim forum kurallarını okursan anlarsın 👍Benim hakkım senin olsun![]()
Dur bahalim kara ne diycekyok zaten benlik bi durum yok kanka![]()
Ayrıca 3 senedir aktifim bu forumda sadece boş Mesajlar atmıyorum her konuya gerektiği zaman yazıyorum , çelişlere katılmak için burada mesaj kasmaya gerek yok ben böyle iyiyim 🙂Aktif değil kardeşim mesaj limitinden
Kesene bereket dost herkese hayirli sabahlarSabah oldu bence yeter dostlar çekim verildi özelden ulasicam size mesajlara bakip modlar yok kimse darilmasin gücenmesin çekiliş olmasin
Flood nasil olup kardesimArkadaşlar yanlış anlamayın arkadas son kuponu beğenenler arasında yazmış burda skor yazmadık diye burda değildik değil. Ayrıca FLOOD yapmakta yasak
Ne kadar süre aktif olman yada boş mesaj yazıp yazmaman beni ilgilendirmiyor kardeşim bir kural var ben onu dile getirdim hepsi buAyrıca 3 senedir aktifim bu forumda sadece boş Mesajlar atmıyorum her konuya gerektiği zaman yazıyorum , çelişlere katılmak için burada mesaj kasmaya gerek yok ben böyle iyiyim 🙂
Forum kurallarını senin yazmana gerek yok dost ben biliyorum zaten buna sen karar veremezsinHak ile alakalı değil kardeşim forum kurallarını okursan anlarsın 👍
Kesene bereket kazancin daim olsunSabah oldu bence yeter dostlar çekim verildi özelden ulasicam size mesajlara bakip modlar yok kimse darilmasin gücenmesin çekiliş olmasin
Kesene bereket olsun dostum çıkan arkadaşlara Tebrikler şimdidenSabah oldu bence yeter dostlar çekim verildi özelden ulasicam size mesajlara bakip modlar yok kimse darilmasin gücenmesin çekiliş olmasin
Bunun adı flood değil totem hocam arkadaş zaten hak ettiğini düşündüğüne mesaj atar boşuna konuşmayalım bizArkadaşlar yanlış anlamayın arkadas son kuponu beğenenler arasında yazmış burda skor yazmadık diye burda değildik değil. Ayrıca FLOOD yapmakta yasak
Şansın her daim olsun kardeşim 👍 buarada Boston neler yaptı gördün mü 😂😂Sabah oldu bence yeter dostlar çekim verildi özelden ulasicam size mesajlara bakip modlar yok kimse darilmasin gücenmesin çekiliş olmasin
Bol şanslarSabah oldu bence yeter dostlar çekim verildi özelden ulasicam size mesajlara bakip modlar yok kimse darilmasin gücenmesin çekiliş olmasin
Forum kurallarını senin yazmana gerek yok dost ben biliyorum zaten buna sen karar veremezsin