- 2,637
- 1,330
- 113
Bugün ablamın kapısına 3 kişi, 2 erkek 1 kadın gelmiş. Şık giyinimli kola kravat jantilermiş yani.Maliyeden vergi dairesinden geliyoruz eksik belgeleriniz var diyerek birşeyler imzalatmaya çalışmışlar ve parmak okuyucu falan tablet bayağı donanımlılarmış. Ablamda kocam evde ben bilmiyorum ona bir sorayım diye kapıda bekletmiş biraz. O anda enişteme söylemiş. Eniştem hemen polisi ara dolandırıcı onlar diye ayıkmış. Eniştem dışarı kapıya çıkıp birşey bilmiyormuş gibi oylamaya başlamış. Ablam o ara polisi aramış. Karakolda onların evine yakın zaten. 15 dakikada polisler gelmiş eniştem onları bayağı konuşmaya tutmuş.
Polisler bloğun hem giriş hemde çıkış yerini kapatmış. 8 polis gelmiş. Bunlar polisi karşısında görünce birde polise maliyedeniz biz diye kimlik göstermişler o kimlikte sahteymiş tabi.
Polisler bunlara ters kelepçeyi takmış doğru karakola . Ablamla eniştemi de ifade için almışlar tabi. Birde blokta kamera görüntülerini almışlar.
Bu şerefsizler birçok kişinin bilgisini almış kim bilir neler yapacaklardı.
Böyle birşey yaşanmış. Sizleri de uyarmak istedim. Anlatın arkadaşlarınıza akrabalarınıza herkes dikkatli olsun.
Artık nasıl gözleri dönmüşse telefon dolandırıcılığı kesmemiş ki birde milletin evine gider olmuşlar.
Polisler bloğun hem giriş hemde çıkış yerini kapatmış. 8 polis gelmiş. Bunlar polisi karşısında görünce birde polise maliyedeniz biz diye kimlik göstermişler o kimlikte sahteymiş tabi.
Polisler bunlara ters kelepçeyi takmış doğru karakola . Ablamla eniştemi de ifade için almışlar tabi. Birde blokta kamera görüntülerini almışlar.
Bu şerefsizler birçok kişinin bilgisini almış kim bilir neler yapacaklardı.
Böyle birşey yaşanmış. Sizleri de uyarmak istedim. Anlatın arkadaşlarınıza akrabalarınıza herkes dikkatli olsun.
Artık nasıl gözleri dönmüşse telefon dolandırıcılığı kesmemiş ki birde milletin evine gider olmuşlar.