- 1,788
- 1,042
- 113
Dostlar telefon YD olduğu için hattım gözükmüyor, benim payfixte çekim yapmam için sms doğrulamasına ihtiyacım var yani nasıl çözebilirim anlık olarak herhangi bir imkanı var mıdır acaba
Voip destegi varya herhangi bir wifiye baglan hattin aktif olurDostlar telefon YD olduğu için hattım gözükmüyor, benim payfixte çekim yapmam için sms doğrulamasına ihtiyacım var yani nasıl çözebilirim anlık olarak herhangi bir imkanı var mıdır acaba
nasıl hocam anlatır mısınız az önce yanlışlıkla esim aldim boş bir uygulamadan 130tl çekti durduk yereVoip destegi varya herhangi bir wifiye baglan hattin aktif olur
Tlfn marka model ne hocamnasıl hocam anlatır mısınız az önce yanlışlıkla esim aldim boş bir uygulamadan 130tl çekti durduk yere
iphone13 pro max hocam açıyorum wifi ile aramayı fakat hat gelmiyorTelefon
Tlfn marka model ne hocam
Gelmesi lazim dostum yaiphone13 pro max hocam açıyorum wifi ile aramayı fakat hat gelmiyor
atayım hocam valla gelmiyorBi reset felan at turk mantigi. Baska bi cozumu yok yani
Telefon ucak modundayken bile aciliyor yanu wifi bağlıyken. Olmamasi imkansizatayım hocam valla gelmiyor
denedim hala gelmiyor hocamTelefon ucak modundayken bile aciliyor yanu wifi bağlıyken. Olmamasi imkansiz
denedim hala gelmiyor hocam![]()
valla olmuyo hocam ne yaptıysamKral benim telefon xaomi cift hat. Biri kapali ama sim yuvasinin. İki sim takili wifi baglandimmi ikiside aktif oluyor. Wifisiz bi tanesi aktif
Hucresel ayarlarindan da aktif ettinmi dostumvalla olmuyo hocam ne yaptıysam
evetHucresel ayarlarindan da aktif ettinmi dostum
Valla baska bi yontem yok dost. Suan icin baska bi cihaz bulup sim takman gerekiyor
sağol yine de dostValla baska bi yontem yok dost. Suan icin baska bi cihaz bulup sim takman gerekiyor