- 7,173
- 2,889
- 113
karabağ maçı 19-00 da başlıyor
Bol sans dostGelirse seviniriz sevindiririz
Bol bol şansGelirse seviniriz sevindiririz
Rakamlara takılma dost 108binGelen tutar milyon mu yoksa 100k mi dost
Son maça kalırız gıbıGelirse seviniriz sevindiririz
Bol şanslar dostGelirse seviniriz sevindiririz
Bol şans dostGelirse seviniriz sevindiririz
Çoookk 0 vardı valla bende anlamadım şaka ni yana,,bida bakacak birazdan,,görseli foto çekip büyütecek 109k olma ihtimali varr galiba bilemedimmGelen tutar milyon mu yoksa 100k mi dost
108k dimi 109 k gibi gördüm bende hee Aynenn valla108k geliyor bende milyon zannettim takibe bile gerek yokmuş puhhaa
olsun gelsinde para paradır.Tutar 108k beyler miktar önemli değil bende para babası değilim milyon olması için 200k basmam gerekir ona kalp mı dayanır amk
Gelir inşallah,,hepp destek tam destek,,bolşanssTutar 108k beyler miktar önemli değil bende para babası değilim milyon olması için 200k basmam gerekir ona kalp mı dayanır amk
Ben alışkınım dost sen 200k lik bi kupon yapta az heyecan gelsin foruma puahaTutar 108k beyler miktar önemli değil bende para babası değilim milyon olması için 200k basmam gerekir ona kalp mı dayanır amk
Iyyyyyyyy,,bu sıcakta bi titreme bi ürperti geldi birden,,))))Ben alışkınım dost sen 200k lik bi kupon yapta az heyecan gelsin foruma puaha
Benim kalpte hala duruyor puhahaBen alışkınım dost sen 200k lik bi kupon yapta az heyecan gelsin foruma puaha
Maçı izleyecek bı site vs. Varmi
Bu maçlar sanırsam Türkiye'ye göre 1 saat gecmi başlıyor dostTutar 108k beyler miktar önemli değil bende para babası değilim milyon olması için 200k basmam gerekir ona kalp mı dayanır amk
Bende başladı suanBu maçlar sanırsam Türkiye'ye göre 1 saat gecmi başlıyor dost