Eşek değillermiş broo,,deplasmanda 4 atann evinde 1 gol atmazsa eşektir dediydim de ondan diyommMalmö aferım be
Eşek değillermiş broo,,deplasmanda 4 atann evinde 1 gol atmazsa eşektir dediydim de ondan diyommMalmö aferım be
🤣🤣Eşek değillermiş broo,,deplasmanda 4 atann evinde 1 gol atmazsa eşektir dediydim de ondan diyomm
0 evin kaçırdığı p6 belkide dönüm noktası olacak,,bakalım görecezzkarabağ dakka 71 1 0 devam böyle
aynen güzel oldu kaçırması0 evin kaçırdığı p6 belkide dönüm noktası olacak,,bakalım görecezz
Aynen,,malmö 1 dane daha saplasa Süpppeeerrr olurrHerşey rayında şu an
Kesinlikle dost. Kazayla yerse filan sigortası olurAynen,,malmö 1 dane daha saplasa Süpppeeerrr olurr
Malmö maçı dk 33 daha yaa,,Yani tırsıtıyorr,, rahatlarya o açıdanİlk yaı boyle btsınde stres olmayalım
Olacak mı beeee broGelirse seviniriz sevindiririz
Valla dost zurnanın zırt dediği yerr işte orası,,3 bilinmezli denklem inan yorum bile yapamıyorum,,rangers ta boru değilki ters takımm yaaPana en az 3 atar dıyorum ılk maç ezdıler
Bakalım nasıbı varsa kansızın alır inşValla dost zurnanın zırt dediği yerr işte orası,,3 bilinmezli denklem inan yorum bile yapamıyorum,,rangers ta boru değilki ters takımm yaa
İnşallah,,bize düşen desteklemek,enerji,sinerjiBakalım nasıbı varsa kansızın alır inş
Bol şanslar ✋ ✋Gelirse seviniriz sevindiririz