http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KANSIZ / Kasa 600 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,633
4,112
113
Kanka sende benim gibi baskete odaklaniyorsun akıl vermek gibi olmasın örnek veriyorum bı maç ilk yarı üst olmuşsa 3.ceyrek yuzde90 alt bitiyor alt oluyorsa ilk yarı ms üst bitiyor
Dost oynadığım maçın her çeyreği en az 50 bitmiş yorulmuslardir dedik adamlardan yer akmiyo

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,481
5,686
113
Saglam kazan olursa 1 2 maca oynarsın gelme ihtimali artar düşük kasaylan kazanc çok zor dost
Valla 3 aydır Full kaybediyom ben nasıl yapcaz bilmiyom öncesinde 10kyı geçiyordum hemen şimdi 2kyı geçemiyoz. Kafa rahattı 3 ay önce çalışıyorduk borç yoktu. Şimdi borç var çalışmıyoz kafa rahat değil o yüzden olmuyor rahat basamıyoruz düşündüğümüze.

Erhan2121

Kaybediyoruz..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,076
27,292
113
Valla 3 aydır Full kaybediyom ben nasıl yapcaz bilmiyom öncesinde 10kyı geçiyordum hemen şimdi 2kyı geçemiyoz. Kafa rahattı 3 ay önce çalışıyorduk borç yoktu. Şimdi borç var çalışmıyoz kafa rahat değil o yüzden olmuyor rahat basamıyoruz düşündüğümüze.
Doğrudur her zaman son parayla oynadığımız için çok düşünüyoruz ve sürekli yanlış tercihler yapıyoruz paran olduğu zaman kafa olarak rahatsın ve çok daha iyi seçimler insan yapiyor ins sende toparlarsin bu devirde çalışmayan adamin isi çok zor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...