- 6,326
- 3,924
- 113
Goruyonuz demi gene suçlu biz olduk yolun bahtin açık olsun dostBu saatten sonra bakma zaten blader birşey de istediğimiz yok artık bol şans
Goruyonuz demi gene suçlu biz olduk yolun bahtin açık olsun dostBu saatten sonra bakma zaten blader birşey de istediğimiz yok artık bol şans
Bol sans reis
Bol sanslar
Bol şans
Sigara yakıp boş gözlerle duvara bakmalik hava oluştu dostLoser konusunu hatırladık gece gece dost
Gözler nemli
Vurucuya yanlış bize yanlıştır dost sana başarılar dilerimGoruyonuz demi gene suçlu biz olduk yolun bahtin açık olsun dost
Dur 1 2 ban cıkar kupon gelmedenLa daha başlamadan 5 sayfa olmuş![]()
Gece gece sjjsndKurt kışı geçirir yediği ayazida unutur çünkü kurt alzaymir
Ne diyim dost senin de yolun bahtin açık olsunVurucuya yanlış bize yanlıştır dost sana başarılar dilerim
Paran varsa dostun var yoksa kaldın çökek'teBu saatten sonra bakma zaten blader birşey de istediğimiz yok artık bol şans
EywNe diyim dost senin de yolun bahtin açık olsun
Alıs bole seylereRoll iptal yemin ederim kimseye yaranamiyorum.ozelden ulasirim bir kaç kişiye roll yapar iyi geceler
Valla sen bilirsinRoll iptal yemin ederim kimseye yaranamiyorum.ozelden ulasirim bir kaç kişiye roll yapar iyi geceler
sıkma canını okşa patlıcanını..Roll iptal yemin ederim kimseye yaranamiyorum.ozelden ulasirim bir kaç kişiye roll yapar iyi geceler
Canın sagolsun knk üzüldüm ya😔Roll iptal yemin ederim kimseye yaranamiyorum.ozelden ulasirim bir kaç kişiye roll yapar iyi geceler
Saglik olsun ne diyelim boyle beklerken kaldikRoll iptal yemin ederim kimseye yaranamiyorum.ozelden ulasirim bir kaç kişiye roll yapar iyi geceler