Bende hic yok maas bu ay isten ayrildim oyle düşünBenim yarın yatıcak -27,500 eksiğim var ve maaştan kullanabileceğim max para 1400 lira zor işler bro
Bende hic yok maas bu ay isten ayrildim oyle düşünBenim yarın yatıcak -27,500 eksiğim var ve maaştan kullanabileceğim max para 1400 lira zor işler bro
Şu son 5 senem yemin ederim resmen roman olur ve satış rekorları kırar 🤣🤣🤣🤣Allah kolaylık versin bu illeti oynamasan bu sıkıntıyı yasamazsin
Valla billa kırmaz satamazsın 😂Şu son 5 senem yemin ederim resmen roman olur ve satış rekorları kırar 🤣🤣🤣🤣
Öyle halt yiyebiliyorsan ne duruyorsunŞu son 5 senem yemin ederim resmen roman olur ve satış rekorları kırar 🤣🤣🤣🤣
Dediğim gibi sen bu kumarı devam ettikçe yeni yeni romanda yazarsın hikâyede baskalarina da masallar uydurur anlatmaya devam edersinŞu son 5 senem yemin ederim resmen roman olur ve satış rekorları kırar 🤣🤣🤣🤣
Ben şanslıyım bro 3-4 ay sonra yüklü miras geliyor paranın kıymetini bilsem zaten bu durumlara düşmezdim de yinede isyan etmeyim 1,2m borç olduğu zamanlar vardı 70-80Öyle halt yiyebiliyorsan ne duruyorsun
2 dükkan açtım kapattım dükkanlardan borç vardı ödedim hepsini yaş 44 ama şu iletten bı kuruş borç yapmadım yapmam da kimse de yapmadinBen şanslıyım bro 3-4 ay sonra yüklü miras geliyor paranın kıymetini bilsem zaten bu durumlara düşmezdim de yinede isyan etmeyim 1,2m borç olduğu zamanlar vardı 70-80
Bin sadece yapılandırma faizi vardı şuanda 45-50 lira borcum kaldı sadece
benim hayatım yokBende hic yok maas bu ay isten ayrildim oyle düşün![]()