- 6,390
- 2,444
- 113
Tebrikler bol şanslar 🙂
500 ü 1000 i verebilmek için 60-70 k kazanması gerekiyor muş kanka ( aldığı borçu geri atması için) öyle dedi KANSIZZZ KERE KANSIZZZZBurda rol yapacağına önce borçlarını ode la kansız
Gardasim olay ne ben olayı anlayamadimKanka sen bari şu kansızı takip etme Allah aşkına 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Sponsor mulaayim dost ama sinanBoylelerine beddua edecegine onun konularina gelenleri kara listeye al tmm dir beddua olmsz konudan cik ki senin icin seni kara listeye almiyim 😃😃
Herkesten borç alıp atmıyor sonra bir şey olamamış gibi forumda takılıyor atmıyorum yazıyor sjjdjfjffGardasim olay ne ben olayı anlayamadim
Kime borcum varBurda rol yapacağına önce borçlarını ode la kansız
İnandın mı ?Sponsor mulaayim dost ama sinan![]()
İki kuponda aynı maç miİlk defa para yatırdık hemen limit yedik
Tamamı aynı maç
Kim miş herkes say bakıyımHerkesten borç alıp atmıyor sonra bir şey olamamış gibi forumda takılıyor atmıyorum yazıyor sjjdjfjff
Bol şanslarİlk defa para yatırdık hemen limit yedik
Tamamı aynı maç
Evetİki kuponda aynı maç mi
Bu adama dostum diyenin benle işi olmasın Ağa ben sözümün eri adamım kimseden de çekinmem bu herifin yaptıklarına karsi hâlâ böyle destek buluyorsa da biz de dostlarımıza dikkat ederiz hiç sıkıntı yok dost. Herkesin gecesi güzel olsun500 ü 1000 i verebilmek için 60-70 k kazanması gerekiyor muş kanka ( aldığı borçu geri atması için) öyle dedi KANSIZZZ KERE KANSIZZZZ
Bol şansİlk defa para yatırdık hemen limit yedik
Tamamı aynı maç
He ona dikkat cekmedik ama olsun adaet adalettir cikalim bu konudan milyon da kazabsa bu konu 1 lira bize lazim degilSponsor mulaayim dost ama sinan![]()
Oğlum sen benden ve vurucudan borç aldın mı almadın mı ?Kim miş herkes say bakıyım
GorusuruzBu adama dostum diyenin benle işi olmasın Ağa ben sözümün eri adamım kimseden de çekinmem bu herifin yaptıklarına karsi hâlâ böyle destek buluyorsa da biz de dostlarımıza dikkat ederiz hiç sıkıntı yok dost. Herkesin gecesi güzel olsun
Vurucudan almadımOğlum sen benden ve vurucudan borç aldın mı almadın mı ?
Bol şanslar dostİlk defa para yatırdık hemen limit yedik
Tamamı aynı maç