- 6,891
- 4,398
- 113
Sponsor @Metings1905 belki inanmazsınız ama sponsorluk haklarımı doldurmuş bulunmaktayım djdjjs
Bolsans bıtınce gene gel cekınmeSponsor @Metings1905 belki inanmazsınız ama sponsorluk haklarımı doldurmuş bulunmaktayım djdjjs
Bol şans o zaman yüzün gülmedi hiç bu sefer olsunSponsor @Metings1905 belki inanmazsınız ama sponsorluk haklarımı doldurmuş bulunmaktayım djdjjs
Yolla dostSponsor @Metings1905 belki inanmazsınız ama sponsorluk haklarımı doldurmuş bulunmaktayım djdjjs
Bol şanslarSponsor @Metings1905 belki inanmazsınız ama sponsorluk haklarımı doldurmuş bulunmaktayım djdjjs
Bol şans dost Metin kendine bile 2k sponsor olmaz xokemdkixSponsor @Metings1905 belki inanmazsınız ama sponsorluk haklarımı doldurmuş bulunmaktayım djdjjs
Bitti geliyorumBolsans bıtınce gene gel cekınme
Bol sansSponsor @Metings1905 belki inanmazsınız ama sponsorluk haklarımı doldurmuş bulunmaktayım djdjjs
Fiş alBitti geliyorum
Tc mi bilmiyorumFiş al
Surıyelerde olmuyo zatenTc mi bilmiyorum
Bol şanslar dost 🙏Sponsor @Metings1905 belki inanmazsınız ama sponsorluk haklarımı doldurmuş bulunmaktayım djdjjs
Maşallah sana da akıyor dostSponsor @Metings1905 belki inanmazsınız ama sponsorluk haklarımı doldurmuş bulunmaktayım djdjjs
Bolsans
Elleme olunca atıyo adamMaşallah sana da akıyor dost
ATM ye kadar yürüdüm biliyon mu dost usenmedimMaşallah sana da akıyor dost