- 29,476
- 21,524
- 113
Hakan gelmıyor konuya puahahaKolay gelsin komşu ben senin hakkın için burdayım![]()
Hakan gelmıyor konuya puahahaKolay gelsin komşu ben senin hakkın için burdayım![]()
Hahahahha iyi yaptın amaHakan gelmıyor konuya puahaha
Adamın moralini bozdunHakan gelmıyor konuya puahaha
Burdayım cevap vermek istemiyorum metini engelledim zaten mesajları görünmüyor bendeAdamın moralini bozdun![]()
Yapma meto dayı iyidir takılıyordu sanaBurdayım cevap vermek istemiyorum metini engelledim zaten mesajları görünmüyor bende
Bi roll gelirmi dost ödül kazandınBurdayım cevap vermek istemiyorum metini engelledim zaten mesajları görünmüyor bende
Sevmiyorum ben böyle adamları Uzak dursun benden size iyi olsunYapma meto dayı iyidir takılıyordu sana
GelmezBi roll gelirmi dost ödül kazandın
Kolay gelsinBenim mesai başladı ula bakamam büyük ihtimal cümleten bol şans hakkımız varsa yakarsınız 😄
Kolay gelsinBenim mesai başladı ula bakamam büyük ihtimal cümleten bol şans hakkımız varsa yakarsınız 😄
O parayı dıger paraların yanına koydu bıle cıkmaz ordanBi roll gelirmi dost ödül kazandın
bol şanslarYazı tura attım gelirse biter
BolsansYazı tura attım gelirse biter
Bol şansYazı tura attım gelirse biter
Bol şans ✋@Mülayim6060 dostun kesesine bereket
Başlıyoruz
Kazandığım miktarı komple size vereyim isterseniz? Konu başından beri olanları almaya çalıştım. Takip önemli benim konularimda. Çekimde sorun var zaten. Parayı cekemiyoruz.@BySwigger beni unuttun sanırım listede
Kım 30 yapar demıYazı tura attım gelirse biter