- 37,426
- 28,388
- 113
@KANSIZ 2 konu takıp edenler var aynı anda onları lıste dısı yaparmısn bıze sıra gelmıyor ayıptır gunahtır
Şu karıya kafan güzelken vursan ben napıyorum dersin kendine gelirsin öyle bi karıFotoyu atan benim ama bu bilgi hayatımı değiştirir 🍀
Kim o? Yapabiliyor muyuz öyle forumu rollden para toplarım amacıyla kullanabiliyor muyuz?@KANSIZ 2 konu takıp edenler var aynı anda onları lıste dısı yaparmısn bıze sıra gelmıyor ayıptır gunahtır
Öyle değil kır lo diyicen40 15 kır
2 konuya bak gorursunKim o? Yapabiliyor muyuz öyle forumu rollden para toplarım amacıyla kullanabiliyor muyuz?
Ula meto mikser gibi adamsın ortalığı karıştırmadan duramıyorsun puhaha@KANSIZ 2 konu takıp edenler var aynı anda onları lıste dısı yaparmısn bıze sıra gelmıyor ayıptır gunahtır
Öbürkü maria güzel ama timofeeva 😂Şu karıya kafan güzelken vursan ben napıyorum dersin kendine gelirsin öyle bi karı
Haksızmıyım nedır bu açlık kardesım baskalarıda nasıplensınUla meto mikser gibi adamsın ortalığı karıştırmadan duramıyorsun puhaha
Blender metoUla meto mikser gibi adamsın ortalığı karıştırmadan duramıyorsun puhaha
Hakanım birazdan hakkını sana devreder meto gönlünü alırHaksızmıyım nedır bu açlık kardesım baskalarıda nasıplensın
Banada bi oralet çıkar mı dayıHakanım birazdan hakkını sana devreder meto gönlünü alır
Otur şöyle bi papatya çayı vereyim kendine gel