- 31,263
- 28,843
- 113
Bu kedi maması wiskas dostumuz kim atam her mesaja gülüyorKim tarafından bakıldığına bağlı artık 😂😂
Bu kedi maması wiskas dostumuz kim atam her mesaja gülüyorKim tarafından bakıldığına bağlı artık 😂😂
Ulan sjsjshshatam profılımı robot resım yapayım mı halilhandro
Bende anlamadım bana da aynı tepki sbsjsBu kedi maması wiskas dostumuz kim atam her mesaja gülüyor
Küfür istiyor abisi kaşınıyor.Bu kedi maması wiskas dostumuz kim atam her mesaja gülüyor
Yüzsüzlük diyebilir miyiz 😂3 ay önce üye olup 5k mesaj kasmış. Başkan kapıdan kovuyor millet bacadan geri giriyor buraya puhaha
@Wiskas ne diyelim bu duruma dost sen söyleYüzsüzlük diyebilir miyiz 😂
Şuan meşgul iyilik akımındakilere gülücük atıyor 50fs için daha sonra gelir kendileri.@Wiskas ne diyelim bu duruma dost sen söyle
Bı ara bı ruh hastası vardı herşeye gülüyordu somra multisini ortaya çıkardım diye kalıcı ban yedi. O avel olabilirŞuan meşgul iyilik akımındakilere gülücük atıyor 50fs için daha sonra gelir kendileri.
Forumda çoğu kişinin üç charı varBı ara bı ruh hastası vardı herşeye gülüyordu somra multisini ortaya çıkardım diye kalıcı ban yedi. O avel olabilir
Senin ki simsiyahtır şimdi @Fterim1905 😂😂Namussuzun saçına ak düşmezmiş
Cümleten hayırlı haftalar
La emoji atıp durma bak vallahi ayar oluyorum bebe 🤣🤣🤣Senin ki simsiyahtır şimdi @Fterim1905 😂😂
Doğru mu 😂
Hocam felix daha kaliteli diyorlar zaten sizin orda polonyada üretiliyor diye biliyorum puhahaBı ara bı ruh hastası vardı herşeye gülüyordu somra multisini ortaya çıkardım diye kalıcı ban yedi. O avel olabilir
Üyelik tarihi ve mesaj sayısına göre mi değerlendirme yapıyorsun aq.3 ay önce üye olup 5k mesaj kasmış. Başkan kapıdan kovuyor millet bacadan geri giriyor buraya puhaha
Ne oldu aq 😄La emoji atıp durma bak vallahi ayar oluyorum bebe 🤣🤣🤣
Yav Allah'a havale ediyorum seni ne halin varsa gör 😅Ne oldu aq 😄
Aq ne oldu diyorumYav Allah'a havale ediyorum seni ne halin varsa gör 😅
Bizim kedi wiskas mama yemeden maalesef miyavlamıyor bile dost o yüzden wiskastan devam suanlikHocam felix daha kaliteli diyorlar zaten sizin orda polonyada üretiliyor diye biliyorum puhaha
Üslubunu bozmadan yorum yaparsan sevinirim reis..Bizim kedi wiskas mama yemeden maalesef miyavlamıyor bile dost o yüzden wiskastan devam suanlik
Reis laf atıp duruyor @Fterim1905Üslubunu bozmadan yorum yaparsan sevinirim reis..