- 11,501
- 10,009
- 113
papel bende yok ta @dost güzel rol yapıyor geçen 300ü 5k üstüne çıkarmıştıBirine roll actiralim o yapsın madem varmı tanidiginiz guvendiginiz biri ve papel i olan biri
papel bende yok ta @dost güzel rol yapıyor geçen 300ü 5k üstüne çıkarmıştıBirine roll actiralim o yapsın madem varmı tanidiginiz guvendiginiz biri ve papel i olan biri
Lakabım el emin dost ama papelim yokBirine roll actiralim o yapsın madem varmı tanidiginiz guvendiginiz biri ve papel i olan biri
ben dedimBiri de şu yapsın demedi vay aq
Kimben dedim![]()
Cumartesi kazanan kumarbaz olur mu dost herkes acBiri de şu yapsın demedi vay aq
milyoner değiliz ya 10kya kadar ödüyorsa sıkıntı yokkGrand sakat site kardes uzak dur derim
Tamam dost hemen@dost papelat
Şu an herkes papele üye oluyor dost sayende puhahaBiri de şu yapsın demedi vay aq
Atıldı dost@dost papelat
valla bendede yok papel havale ile çalışıyoruz aracı firmalar patlayınca forum da patlayacakŞu an herkes papele üye oluyor dost sayende puhaha
Bro asil dolandirici hala aramizda erdalbakkal ferdikadioglu nickli mustafa furkan kilic 20 hesabi bn yedi 21. Hesapla gelmis.baska forumlarda ve tg kanallarindada yapiyomus ayni isiMrlbra salihi dolandırdığını tüm forum biliyor zaten. ege vardı oda tokatlamış sanırım. tekalali tokatlamıs saulalvarez tokatlamıs en sonda shooter tokatlamıs. daha var mı bilmiyorum tokatçı doldu forum.
Gerçi bu saydıklarım fake hesapla yine içimizdedir
Dost hadi bol sans sabah cagirmistinTamam dost hemen
Senin roll noldu olduramadık mıDost hadi bol sans sabah cagirmistin![]()
Sen payfix at dost bosverŞu an herkes papele üye oluyor dost sayende puhaha
Başkanı indiremezler dostvalla bendede yok papel havale ile çalışıyoruz aracı firmalar patlayınca forum da patlayacakIQ money pratik işlem
![]()
Yok cok atti farki 3.per yattiSenin roll noldu olduramadık mı