- 9,846
- 3,316
- 113
dagıtım kımde
Kanka ben dm aramıyorum buraya iban atim ekran görüntüsü alırsın beğendiğin de silerim olur mu ?Metin kaç kişiydi para alcak
benle forzada vardı ekstraIlk adımdan olanlar 4 kısı @KANSIZ
Sen yoktun la cıvcıvKanka ben dm aramıyorum buraya iban atim ekran görüntüsü alırsın beğendiğin de silerim olur mu ?
2 kişi daha eklemiştim 6kisi 250 olcak dostIlk adımdan olanlar 4 kısı @KANSIZ
İban mi atalım dost2 kişi daha eklemiştim 6kisi 250 olcak dost
Meto Koskoca Müslüm Gürses abiye civciv demeye utanmıyormusunSen yoktun la cıvcıv
TamamBide konuda gördüm 2 3 kişi sigarasız kalmıştı 300 TL daha atiyorum onlarada sigara parasi at dost sigarasizlik kotu
Kesene bereket dostBide konuda gördüm 2 3 kişi sigarasız kalmıştı 300 TL daha atiyorum onlarada sigara parasi at dost sigarasizlik kotu
Sıgara 1@KANSIZ bı roll dusermi dostum banada 🤔🙏
Olum benimle ne kadar samimiyetin varda bu şekilde konuşuyorsun MK sanki parayı @KANSIZ değilde sen kazanmışsın öyle sahiplenmşşsin hepsi senin olsun la hatırlar ben vurdugum da sana atarım 🤣😂🤣Sen yoktun la cıvcıv
Mrtye neden haksızlık ettin sen şimdi ? Haktan hukukdan bahsediyosun ?Sıgara 1
Samımı olsak sana baska kelıme kullanırdım sen kazan onuda sahıplenırımOlum benimle ne kadar samimiyetin varda bu şekilde konuşuyorsun MK sanki parayı @KANSIZ değilde sen kazanmışsın öyle sahiplenmşşsin hepsi senin olsun la hatırlar ben vurdugum da sana atarım 🤣😂🤣
Kanka sigara işini hallettim ben üstüne 150 de senin ödülden koyarsan bı roll açarım 250 olarak 😅😅Sıgara 1