- 30,011
- 21,990
- 113
@Antep7575 gelıcekse olurBir gün İstanbul'da grup yapalım topluca 😉 grup diyince yanlış anlaşılmasın plsss normal grup olarak buluşalım manasında 😅😅😅
@Antep7575 gelıcekse olurBir gün İstanbul'da grup yapalım topluca 😉 grup diyince yanlış anlaşılmasın plsss normal grup olarak buluşalım manasında 😅😅😅
Kanka İstanbul sınırındayim ben darıca da 😅 30 dk lik mesafeAtaşehir'e yakinsaniz shearetion otelde sözümüz geçer ayarlarız bir brifing salonu ücretsiz
Bayramoğlu da kalmıştım 3 ay 15. Katta denize sıfır güzel bir ev vardı ah ulan ahKanka İstanbul sınırındayim ben darıca da 😅 30 dk lik mesafe
Hangi site la obitas miBayramoğlu da kalmıştım 3 ay 15. Katta denize sıfır güzel bir ev vardı ah ulan ah![]()
Valla unuttum isminide hayvanat bahçesinden sola içeri giriyordun solda villalar vardı sağda bizim siteHangi site la obitas mi
Yelkenkayada denize sıfır bir obitas sitesi var birde yelkenkayada var tek blok önu bahçe altı küçük kumsal sağı solu kapalı 😅Bayramoğlu da kalmıştım 3 ay 15. Katta denize sıfır güzel bir ev vardı ah ulan ah![]()
Kanka girişler baya pahalı😀😀Birgün yolunuz düşerse darıca hayvanat bahçesine götürürüm topluca 😉
Kebabci fiko da yemek yerdik üst kattaValla unuttum isminide hayvanat bahçesinden sola içeri giriyordun solda villalar vardı sağda bizim site
Yelken Kaya o zamanYelkenkayada denize sıfır bir obitas sitesi var birde yelkenkayada var tek blok önu bahçe altı küçük kumsal sağı solu kapalı 😅
Çalışanların çoğu çocukluk arkadaşım bize ücret 0 😉Kanka girişler baya pahalı😀😀
Fiko değil kanka mikonun yeri marketin yanindaydi hemen 😉Kebabci fiko da yemek yerdik üst katta![]()
Harbi mi bende hep dijiturkten hediye veriyor 2. Kişilik onunla giriyorum surekliÇalışanların çoğu çocukluk arkadaşım bize ücret 0 😉
Aynen mikoFiko değil kanka mikonun yeri marketin yanindaydi hemen 😉
Bir zamanlar orada çalışıyordum mk dükkan sahibimiydim calisanmiydim belli değildiKebabci fiko da yemek yerdik üst katta![]()
2 kardeslerdi Mikail le Mehmet Mehmet kafayı kullandı Almanya'da kebabci açtı mikoda dükkanı devretti bı aralar rentecar yapıyordu şimdi oto yıkama 😅Aynen miko![]()
Ödüller gönderilmedi daha dostum adamın şarjı bitti disaridaydi 😅🤣Ödüller gönderildi den sonra konuda muhabbet kesiliyor neden öyle metinim