Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KANSIZ | Kasa 1k Hedef ~~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Benim @Mülayim6060 arkadaşla saygı çerçevesinde muhabbetim bitmiştir kendisinede teşekkür ederim gayet güzel kalp kırmadan konuştuk, kendiside anladı yada anlamadı kendi bileceği iş sonuçta son sözü ne oldu herkes baksın dalgasına kendi bildiğini okusun.
Benim içinde konu burada kilittir artık
Dost diyeceğimizi medenice dedik haksızlığı anlatmaya çalıştık gerisini herkes kendi bilir

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,476
16,076
113
Benim @Mülayim6060 arkadaşla saygı çerçevesinde muhabbetim bitmiştir kendisinede teşekkür ederim gayet güzel kalp kırmadan konuştuk, kendiside anladı yada anlamadı kendi bileceği iş sonuçta son sözü ne oldu herkes baksın dalgasına kendi bildiğini okusun.
Benim içinde konu burada kilittir artık
[/QUOTE]
Herkes için hayırlısi olsun iyi günler

FURY MAN

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,443
2,791
113
Kimseden bir beklentim yok yok isteyen selam verir isteyen Selami keser
Kardeşim kimsenin bu formda sana selam vermemesi için bi sebep yok ama rollerinin altında sürekli bu adamların olmasından millete igreti geldi artık yoksa bol şans dileyip kuponun tutmasını kim istemez ben bınları sürekli görünce kusma geldi artık

Mülayim6060

Mülayim SERT
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,476
16,076
113
Kardeşim kimsenin bu formda sana selam vermemesi için bi sebep yok ama rollerinin altında sürekli bu adamların olmasından millete igreti geldi artık yoksa bol şans dileyip kuponun tutmasını kim istemez ben bınları sürekli görünce kusma geldi artık
Eyvallah dostum herkesin canı sağolsun gerisi hallolur

mossione

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,343
1,789
113
Babba türeme gibi biri bitiyor biri başlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...