Yorumlar güzelde anlayan yok reisimGüzel yorum
Yorumlar güzelde anlayan yok reisimGüzel yorum
😂😂😂 kıcımla güldüm sen kımsın de muhatap oluyoruz roll açınca totoş kalkmış belli senin haddini bil bır daha uyarmamYok sayıldın sen muhatapım değilsin ✋
Senin sorunun bu yazılanları üstüne alınman kimse sana birşey demiyor mülayim kardeş bizim dediğimiz kişiler belli ama sen neden bu kadar savunuyorsun bunu anlamıyorum forumda 100 kişi yalan atıyor tek gerçekçi sen misinBenim kimden ne beklentim var sor bakalım ödül dağıttığim insanların kaç tanesine yazmışım geri dönmesi için. Bendeki kafa aynı kafa burada nasıl kumara vereceğime birkaç dostu sevindireyim mantığım varsa dışarıdada öyle. Kumara vereceğime başkaları faydalansın ama bencil insanlar değil
Sen neden dahil oldum erhan?Forumda kim nedir neyin nesidir bu zaten bellidir üstüne neyi tartışıyorsunuz onu anlamadim
Herkez bildiğini okusun dostum hayırlısı. Bol şanslar sizeBak doğru paylaşmak için çabalıyor ama nedense adam tanımadığı birisi garibim maç başlar başlamaz 90 dakika takip etmiş 15 sayfa mesajı var , kankası son sayfada geliyor o 15 sayfa roll takip eden adama ödül vermiyor kendi arkadaşına veriyor sonra o rollinge devam ediyor ordan kazanınca aynı sirkülasyon devam ediyor bunun adı rolling değil kusura bakma bunun adı hepinizi enayi yerine koymak.
Parayı alıp kaçmak ile kendi aralarında para çevirmek aynı şeydir.
O zaman o savunduğun kişilere soyle paraları bitince birbirlerinden dilencilik yapsınlar 100 tane mesajı olan üye kazanç paylaştığı anda bir rolling açar miyiz Allah sevdiğine bağışlasın diye dilencilik yapmasınlar bu konu uzar gider bunuda anlamadıysan sende o çetenin liderisin kusura bakma
Valla kardeşim bu adamlar zamanında cok adamın kanını emdi şimdi o adamların parası bitti selam vermiyolar o adamlara sen 3 gün dagıtım yok de 4. Sanada selam vermeyecekler ondan emin olabilirsin zaman gösteriyo bunlarıİhtiyaci olan özelden yazıyor zaten kimseye zorla açtirmiyorum
Adamlar güzel güzel tartışıyor, diğer konuda rahatsız oldum diyorsun buraya geldin dahil oluyorsun dost hayırdır? Adamlar bak ne güzel ahlaklıca tartışıyorForumda kim nedir neyin nesidir bu zaten bellidir üstüne neyi tartışıyorsunuz onu anlamadim
Öyle bir algı oldu ki forumda diğer arkadaşın dediği gibi 10 sayfa takip edip destek olmaya çalışanla son dk gelip "Rollcü Arkadaşı" tebrikler yazıp ödül onun alıp takip edenin almamalıdır çok şeye benzetebiliriz bunu savunuyorsan adillikten fazlasıyla uzaksınBenim kimden ne beklentim var sor bakalım ödül dağıttığim insanların kaç tanesine yazmışım geri dönmesi için. Bendeki kafa aynı kafa burada nasıl kumara vereceğime birkaç dostu sevindireyim mantığım varsa dışarıdada öyle. Kumara vereceğime başkaları faydalansın ama bencil insanlar değil
Sanada bol şanslar mülayim kardeş birgün başın düşerse dara , o çeteleri boşa aramaHerkez bildiğini okusun dostum hayırlısı. Bol şanslar size
bırader ben öyle sağa sola kıvırtmam haddini bilsin herkes 200 lira için bunu kaale bile almayin şahsen ben yoksaydım bu lavuğu daha da bu son mesajim konuya hadi size k gelsinYok dostum düşman dost farketmez konuşma tarzını bozmayalım onlardan da aynısını görmek istemeyiz ... rica
Foumun seviyesini asagi çekmeyin diye konuştum zaten de oda etki etmedi neyse daha fazla uzatmanın bir anlami kalmadı sonuçta kim ne ekerse onu biçer iyi geceler sanaSen neden dahil oldum erhan?
Benim konularim altında yazılanları okumamışsin sen. Ezbere konuşuyorsun o yüzdenSenin sorunun bu yazılanları üstüne alınman kimse sana birşey demiyor mülayim kardeş bizim dediğimiz kişiler belli ama sen neden bu kadar savunuyorsun bunu anlamıyorum forumda 100 kişi yalan atıyor tek gerçekçi sen misin
Miktar önemsiz biz para için konuşmuyoruz ama hitaplar yanlış dost ricadır yapmabırader ben öyle sağa sola kıvırtmam haddini bilsin herkes 200 lira için bunu kaale bile almayin şahsen ben yoksaydım bu lavuğu daha da bu son mesajim konuya hadi size k gelsin
Boş verin ağa kapatın konuyu alan memnun satan memnunmuş Nazım hikmetin bir sözü ile burayı terkediyorumValla kardeşim bu adamlar zamanında cok adamın kanını emdi şimdi o adamların parası bitti selam vermiyolar o adamlara sen 3 gün dagıtım yok de 4. Sanada selam vermeyecekler ondan emin olabilirsin zaman gösteriyo bunları
İnsanlar gayet medenice 10 dk dır tartışıyor sen kaos dan beslenen bir adamsın. Ortamı geriyor şikayet ediyorsun. Milleti gaza getiriyorsunFoumun seviyesini asagi çekmeyin diye konuştum zaten de oda etki etmedi neyse daha fazla uzatmanın bir anlami kalmadı sonuçta kim ne ekerse onu biçer iyi geceler sana
Kimseden bir beklentim yok yok isteyen selam verir isteyen Selami keserValla kardeşim bu adamlar zamanında cok adamın kanını emdi şimdi o adamların parası bitti selam vermiyolar o adamlara sen 3 gün dagıtım yok de 4. Sanada selam vermeyecekler ondan emin olabilirsin zaman gösteriyo bunları
Evet ben öyleyim siz çok ilimli insanlarsınız ben ole değilim amaİnsanlar gayet medenice 10 dk dır tartışıyor sen kaos dan beslenen bir adamsın. Ortamı geriyor şikayet ediyorsun. Milleti gaza getiriyorsun
💎 “Roll’unuz jackpot etkisi yaratsın, kazanç sizden yana olsun.
Benim @Mülayim6060 arkadaşla saygı çerçevesinde muhabbetim bitmiştir kendisinede teşekkür ederim gayet güzel kalp kırmadan konuştuk, kendiside anladı yada anlamadı kendi bileceği iş sonuçta son sözü ne oldu herkes baksın dalgasına kendi bildiğini okusun.İnsanlar gayet medenice 10 dk dır tartışıyor sen kaos dan beslenen bir adamsın. Ortamı geriyor şikayet ediyorsun. Milleti gaza getiriyorsun