- 13,382
- 3,467
- 113
Kulaklığın bozulmuş ondandır 😀 dedim ki bu uğursuz hangi rolle gelse roll yatıyor inş o gelmez diye senden bahsetmiştim başka rollde 😀Ulaşmadı sesin az geliyor
Kulaklığın bozulmuş ondandır 😀 dedim ki bu uğursuz hangi rolle gelse roll yatıyor inş o gelmez diye senden bahsetmiştim başka rollde 😀Ulaşmadı sesin az geliyor
Bol şans kral
Hahahahahah kanka harbi öyle oluyor yaKulaklığın bozulmuş ondandır 😀 dedim ki bu uğursuz hangi rolle gelse roll yatıyor inş o gelmez diye senden bahsetmiştim başka rollde 😀
İnşallah gelmez demiştim oraya 😀 ama buraya gelmişsin burası lose 😜Kulaklığın bozulmuş ondandır 😀 dedim ki bu uğursuz hangi rolle gelse roll yatıyor inş o gelmez diye senden bahsetmiştim başka rollde 😀
Var sende bi cünuplukta çözemedim abdesti mi yanlış alıyon kankam 😀Hahahahahah kanka harbi öyle oluyor ya
Çok temiz abdest alırım kanka ama var bi sıkıntı biyerde 😁Var sende bi cünuplukta çözemedim abdesti mi yanlış alıyon kankam 😀
Var Var bak 49 sayıda kaldı maç lose 😀Çok temiz abdest alırım kanka ama var bi sıkıntı biyerde 😁
Kral rol açanlara ve sponsorlara bak çabuk.Kulaklığın bozulmuş ondandır 😀 dedim ki bu uğursuz hangi rolle gelse roll yatıyor inş o gelmez diye senden bahsetmiştim başka rollde 😀
Evet tiksinçler insanlar böyleleriBütün rol aynı adamlar etrafında dönüp duruyor. Bu konuda da kazanç olursa atacağı kişiler belli 😀😀😀 aynı kişiler dönüp durun bakalım nereye kadar. İnsanları boşa yoruyorsunuz zaten belli kişilersiniz grup olarak devam edin dostlar kimse bişey demez insanları yormayın yeter
Yav bak bişey derler şimdi benden bilirler 😁😁Var Var bak 49 sayıda kaldı maç lose 😀
Hemen bakıyorumKral rol açanlara ve sponsorlara bak çabuk.
Hele iki tanesinin 5 tane yorumu yoktu bugün rol de, 🤣🤣Hemen bakıyorum
Aha diğer yamuklusuda açmış ters totrm yapalım mı gidip 😀Kral rol açanlara ve sponsorlara bak çabuk.
Hiç sorma nasıl bi bağ varda kan bağı mı nedir artık 😀Hele iki tanesinin 5 tane yorumu yoktu bugün rol de, 🤣🤣