Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling KANSIZ | Kasa 1k Hedef ~~

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,382
3,467
113
Bütün rol aynı adamlar etrafında dönüp duruyor. Bu konuda da kazanç olursa atacağı kişiler belli 😀😀😀 aynı kişiler dönüp durun bakalım nereye kadar. İnsanları boşa yoruyorsunuz zaten belli kişilersiniz grup olarak devam edin dostlar kimse bişey demez insanları yormayın yeter
Sonuna kadar haklısın böyle yapıyorlarsa

cenk55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,813
4,417
113
Diğer 14 handikaplı maçada kısmett artık,,

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Mamoste a mı tepkin 😀 cidden böyle yaparsa ayıp eder
Kanka sürekli rol yaparım ben kişi yada durumları bilmezdim. Bir haftadır da ben rollere katılıyorum ama gördüm ki 6-7 kişi var hepsi kendi arasında dönüyor. Başlığa rol yazma bari deki kazanırsam şu 3 kişiye atcam yaz. Zaten sen sonuçta sadece onlara atıyorsun. Kimse de tepki vermez

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,382
3,467
113
Kanka sürekli rol yaparım ben kişi yada durumları bilmezdim. Bir haftadır da ben rollere katılıyorum ama gördüm ki 6-7 kişi var hepsi kendi arasında dönüyor. Başlığa rol yazma bari deki kazanırsam şu 3 kişiye atcam yaz. Zaten sen sonuçta sadece onlara atıyorsun. Kimse de tepki vermez
Evet var öyleleri çok yeni modeller çıktı taş çatlasın 3 4 kişiye ulaşmıştır isim de veririm komik

engineer89

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,426
436
83
Bütün rol aynı adamlar etrafında dönüp duruyor. Bu konuda da kazanç olursa atacağı kişiler belli 😀😀😀 aynı kişiler dönüp durun bakalım nereye kadar. İnsanları boşa yoruyorsunuz zaten belli kişilersiniz grup olarak devam edin dostlar kimse bişey demez insanları yormayın yeter
Kesinlikle katılıyorum sana,ben forumda yeniyim üyeliğim eski ama dönüşüm yeni,günlerdir kaç tane rolling takip ettim,500 mesajım yok diye site çekilişlere katılamıyorum onu anlarım fakat konu sahibinin seçtiği rollerde bir kişide al kardeşim 250 de sana demedi,bu devran döner.

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
QUOTE="doghan197, post: 8785698, member: 7562"]
Takipçilere değil sevdiklerine ulaşmış çevresine diyelim takipçiler bi süs
[/QUOTE]
Abi ne diyim sorun yok dönüp dursun bu 7 kişi. Bizde isimleri öğrendik gördük

doghan197

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
13,382
3,467
113
QUOTE="doghan197, post: 8785698, member: 7562"]
Takipçilere değil sevdiklerine ulaşmış çevresine diyelim takipçiler bi süs
Abi ne diyim sorun yok dönüp dursun bu 7 kişi. Bizde isimleri öğrendik gördük
[/QUOTE]
Evet evet bu dost kazanmaktan çok düşman edinmek oluyo onlar için neyse boşver onları ümit bekleme

sametcan80

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,937
2,911
113
Kesinlikle katılıyorum sana,ben forumda yeniyim üyeliğim eski ama dönüşüm yeni,günlerdir kaç tane rolling takip ettim,500 mesajım yok diye site çekilişlere katılamıyorum onu anlarım fakat konu sahibinin seçtiği rollerde bir kişide al kardeşim 250 de sana demedi,bu devran döner.
6-7 kişi sabit aralarında dönüyorlar diğerlerine de duygu kasıyorlar. Devran zaten döner sen isimleri not al aklında tut yeter kanka bir sigara parası diye mesaj atan 50 tane adam var ben rol açınca. Göreceğiz bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...