- 28,514
- 17,440
- 113
Romanyalı kızla konuşmak diye konu gelir mi dostgotte don yok şu aralar tüm paraları kumarda yedık
Romanyalı kızla konuşmak diye konu gelir mi dostgotte don yok şu aralar tüm paraları kumarda yedık
bıtanesde 900 k cıvarı jackpot koydu aksam rolldeydıNasıl geldi nasıl bitti anlamadık dost
Bende anlamadım dost goremedikNasıl geldi nasıl bitti anlamadık dost
portekızlı kasar cıktı rus buldum oda evli cıktı uzak kalsın o da lez falan cıkar başa iş alırızRomanyalı kızla konuşmak diye konu gelir mi dost
Ayarla bı tane Moğolistan li bak keyfineportekızlı kasar cıktı rus buldum oda evli cıktı uzak kalsın o da lez falan cıkar başa iş alırız
onlarda senın ıcın makıne cıktı dıyolardır kesınportekızlı kasar cıktı rus buldum oda evli cıktı uzak kalsın o da lez falan cıkar başa iş alırız
Suriyeli bul bir tane kurtul bu dertten 4 tanede çocuk , her biri bir lambaya akşama kadar kumar parası çıkar 😂portekızlı kasar cıktı rus buldum oda evli cıktı uzak kalsın o da lez falan cıkar başa iş alırız
sorsan quantum pcKara allahtan bilgisayar var kardeşim
Hazırlar şimdi reis jffjfjdkdKara allahtan bilgisayar var kardeşim
10 dan fazlaysa secımı zorKara allahtan bilgisayar var kardeşim
Sende kesin para var sen yoksa 1xbetten oynamassin süreklibıtanesde 900 k cıvarı jackpot koydu aksam rolldeydı
Allah tan olmasa sabahlardik kesin puahaKara allahtan bilgisayar var kardeşim
Aynen,,net olarak görürrrKara allahtan bilgisayar var kardeşim
Çekilis yapma üstünü tamamlayın gonderiyorumArkadaşlar baştan sona kadar takip eden arkadaşlar.
bir kişiye almadım mesaj sayısı yetersiz diye.
burdan 9 kişi çekiliş yapacağım itiraz yok ise.
makina123
Pikaçuu
peatsx
ahmetc10
keskin4455
cenk55
Hayat1kumar
Gfbridvan1907
Valenciennes
Erhan2121
Metings1905
Btas70
fkartal1992
45 sayfa mk kolaysa yapaydın ya laKara allahtan bilgisayar var kardeşim
Bence bol 13 kimseyi çıkarma uygunsaArkadaşlar baştan sona kadar takip eden arkadaşlar.
bir kişiye almadım mesaj sayısı yetersiz diye.
burdan 9 kişi çekiliş yapacağım itiraz yok ise.
makina123
Pikaçuu
peatsx
ahmetc10
keskin4455
cenk55
Hayat1kumar
Gfbridvan1907
Valenciennes
Erhan2121
Metings1905
Btas70