- 7,004
- 2,826
- 113
Reis nasılsın ne zamandır görüşemedikBıttı sımdı sıradakı
Reis nasılsın ne zamandır görüşemedikBıttı sımdı sıradakı
Deli orann beeCoştu harbiden
samsunun neresi dost*Nerdem bilicenki dostt,,rüyasınamı dalıcannn
Yasamaya calısıyok sen nasılsınReis nasılsın ne zamandır görüşemedik
Eskiden olsa insan kaybettiği paralara ciddi anlamda uzulurdu ama suan para o kadar değersiz oldu ki hiç takmıyorum artık bu ay sadece bu ay 140k para kazandım hepsini tekrar geri verdim gecen hafta 190 liaylan slota girdim 30k aldim para çok kolay kazanılıyor artik ama çok çabuk ta gidiyor iste o paraları elde tutmak içinde sağlam bi iraden olması lazımOrası öylede maaşa kadar iyi giderdi puhaha gerçi 1 hafta uğraşıp sıfırdan 10k yapıp bi gecede verdik öyle kamil adamız
Şükür reis aynı şekil boş geçiyor zaman istediklerim olmuyor bir türlü hayır olsun diyelimYasamaya calısıyok sen nasılsın
senın ppdekının fındıgı da ben yıyeyım barı boş kalmasınDiana ablam be fındığını yerim
Yeni mahallesamsunun neresi dost*
yakınmışız... türk iş bendeYeni mahalle
O irade olsa şu an milyonerdikEskiden olsa insan kaybettiği paralara ciddi anlamda uzulurdu ama suan para o kadar değersiz oldu ki hiç takmıyorum artık bu ay sadece bu ay 140k para kazandım hepsini tekrar geri verdim gecen hafta 190 liaylan slota girdim 30k aldim para çok kolay kazanılıyor artik ama çok çabuk ta gidiyor iste o paraları elde tutmak içinde sağlam bi iraden olması lazım
Hıııı evett yakınyakınmışız... türk iş bende
Bu renk sıralamasında yeşil mi üstün mor mu turuncu mu dost sen bilirsinsenın ppdekının fındıgı da ben yıyeyım barı boş kalmasın
Yesil puhhaaBu renk sıralamasında yeşil mi üstün mor mu turuncu mu dost sen bilirsin
en ustun shooterBu renk sıralamasında yeşil mi üstün mor mu turuncu mu dost sen bilirsin