Aberdeen bu kadar kötü degildi ne oldu bunlara yaArtık imkansiz kırmızılı takım 2yi atiyor
Aberdeen bu kadar kötü degildi ne oldu bunlara yaArtık imkansiz kırmızılı takım 2yi atiyor
Bu kadar kötüymüş demek ki dostAberdeen bu kadar kötü degildi ne oldu bunlara ya
Dünde aynı naneyi celtic yaptı,,dangalak bi takıma 1 gol atamadı,,Bu kadar kötüymüş demek ki dost
Dönecek şimdi maçBu kadar kötüymüş demek ki dost
80'e kadar 1 gol bile hayal kurdurur ve momentum farkıyla 3-2 zor değilDönecek şimdi maç
Bence nasibe bırak varsa öylede olurBozuk tekrar açıldı riskli kupon isterseniz bozup roll de deneyebilirim
Gitsin bakalım gittiği yere kadar ozamanBence nasibe bırak varsa öylede olur
inan bence hem ev sahibi avantajı hem rakip 10 kişi hem de 5.10 - 4.20 oranlar için zorla derim. Bozdurulan miktar tatmin edecekse seni tabii ki bozdur ama 80'e kadar gelecek bir gol neden olmasın olurBozuk tekrar açıldı riskli kupon isterseniz bozup roll de deneyebilirim
Zaten şuan aberdan a bakıyor kupon depte 10 kişi dep biraz salak takım bakmaGitsin bakalım gittiği yere kadar ozaman
Kırmızı var rakipde hiç karışma reisGitsin bakalım gittiği yere kadar ozaman
Bol şans dostum Aberdeen çevirir gibi gözüküyor Rijeka burdan vermesin yeterGitsin bakalım gittiği yere kadar ozaman
Bunlar beceriksiz duran toptan atar ancakta korner çok olur bi gol daha bulurlar korner ya da freekickten bi tane de düz atsalar buz gibi 3-2 maç80'e kadar 1 gol bile hayal kurdurur ve momentum farkıyla 3-2 zor değil