http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kanser Hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,579
488
83
Allah şifa versin öncelikle, bırası sosyal bir devlet olmadığı için maalesef bir çaresi yok hele hele akciğer kanseri nin bir topaç gibi her yere bütün organlara sıçrayan çok kötü bir kitle
Bu şekilde hastanede yatan 2 hastaya denk geldim 3. Sü babam da Allah rahmet eylesin.
Öldüğüne mi yanalım hastahanede çektiği acıya mı şimdiki aklımız olsaydı evde ölmesini beklerdik o kanser hastalarına devlet hastanelerinde nasıl davrandıklarını asla unutmam. Zaten hiç bir hastane de almaz araştırmaya yollar araştırma da göstermelik bir ameliyat ile bütün vücuda yayılmasını sağlar.
Kemoterapi yr gelince giden çok ama faydasını gören yüzde 2 bile değil. Allah herkeze sağlık versin sağlığı koruyalım paranın sağlık olmadan hiç bir hükmü yok
Yabinanmayin suna yalan konuşuyor aile hekimine sordum kemoterapi ücreti almıyor devlet bu ne parasi kumar parasını ariyor

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,442
618
113
Milleti koparack ulan nerde paralı kemoterapi niye yalan konusuyosun aile hekimine yazdım üşenmedim devlet karşılıyor Muş başla ücret talep etmez devlet hastanesi sigortası olsun olmasın dedi yalancı köpek cuma gününü beklemiş bide
Aptal orospu evladligi yapma surda SGK yok GSS yok iş yok özel hastane istediği ücret bu hastalık üzerinden iftira yapma

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,579
488
83
Aptal orospu evladligi yapma surda SGK yok GSS yok iş yok özel hastane istediği ücret bu hastalık üzerinden iftira yapma
[/QUOTE ben senin annene küfür etmek devlete gidecen yarram at ulan belgelerini o zaman at sende kanserden bende gotboldum diye yazicamforumdabkolpaci

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
638
388
63
Ben işte yanima tabiatı alarak savaşmayı seçiyorum bizi milyon yıldır var eden tabiat 70 yıllık insandan daha iyi bilir ki tıbbın iyi yönlerini halka asla yansıtmaz kapital sektör soğuk kanliyim bu konuda
Dostum geçmiş olsun Allah şifa versin. Dost olan insan acı söyler. Sen bu şamanizm kafasında gidersen canından olursun.

Tabiatta sırlar saklıdır eyvallah. Lakin sen dersin ki 3. Evre karaciğer kanseri. Ailemden en az 4 kişiyi akciğer kanserinden kaybettim. Hepsi son safasına gelmiş durumda 2 ay yaşamadılar.

Bende tedavisini görüyorum. Elhamdülillah erken evrede teşhis edildi. Kontrollerim ve boyut takibi belirli periyotlar ile yapılıyor.
Sigara kullanmıyorum. Geçmişte kullandım.
Sporumu yaparım. Spor benim için meslek gibidir.

Sana tavsiyem bu evrede kemoterapi almandır. Çoğu şey ücretsizdir. Sağlık konusunda eski Türkiye yok artık.

iso0625

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,167
463
83
Arkadaşlar 3. Derece akciğer kanseri olduğumu öğrendim hayat başıma yıkıldı 800 dolar kemopterapi istiyolar bukadar pahalimi başka yolu yokmu doğal yol vs vs psikolojim bozuldu kemoterapi de alamiyacagim nefes alamiyorum oksuurunce kanlı ciğer eti geliyor bilen yardım etsin herkese teşekkürler
Dostum Allah şifa versin inşallah

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,442
618
113
Ulan gerizekalı benim nasıl yol izlediğimi nerden bilicen özele gittim bana denen buydu dün bende bişey demeden çıktım olumsuz adam bugün aile dostu doktora da gidicem

Darkeagle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,439
752
113
Arkadaşlar 3. Derece akciğer kanseri olduğumu öğrendim hayat başıma yıkıldı 800 dolar kemopterapi istiyolar bukadar pahalimi başka yolu yokmu doğal yol vs vs psikolojim bozuldu kemoterapi de alamiyacagim nefes alamiyorum oksuurunce kanlı ciğer eti geliyor bilen yardım etsin herkese teşekkürler
dostum gecmıs olsun- nasıl fark ettın oksurunce kan gelınce mı ?

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,442
618
113
Dostum geçmiş olsun Allah şifa versin. Dost olan insan acı söyler. Sen bu şamanizm kafasında gidersen canından olursun.

Tabiatta sırlar saklıdır eyvallah. Lakin sen dersin ki 3. Evre karaciğer kanseri. Ailemden en az 4 kişiyi akciğer kanserinden kaybettim. Hepsi son safasına gelmiş durumda 2 ay yaşamadılar.

Bende tedavisini görüyorum. Elhamdülillah erken evrede teşhis edildi. Kontrollerim ve boyut takibi belirli periyotlar ile yapılıyor.
Sigara kullanmıyorum. Geçmişte kullandım.
Sporumu yaparım. Spor benim için meslek gibidir.

Sana tavsiyem bu evrede kemoterapi almandır. Çoğu şey ücretsizdir. Sağlık konusunda eski Türkiye yok artık.
Genetikte yok ama ben tedavi yöntemlerini biliyorum doğa ile ilgili şüphem yok büyük ihtimal yanlış tani

sezermc

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,444
891
113
Gecmiş olsun reis.. Bendede devamlı ilerleyen bant denilen bi bok cıkmıstı akcigerde..felç bırakcak dediler kalbi sardı dediler.. Mesleği degiştim tozlu olduğu için her gün kahve içtim faydasını gördüm nefes alıp doyamıyodum sükür simdilik atlattım

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,442
618
113
Olum siktir gitsene seni ne gerdi kanser konusu paramı istiyorum kaybol amk bana denen bu özel hastanede bugün tanıdık doktora gostericem bana sözlü olarak denen bu

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
638
388
63
Genetikte yok ama ben tedavi yöntemlerini biliyorum doğa ile ilgili şüphem yok büyük ihtimal yanlış tani
Dostum , sana ped röntgen yapıldımı. Bir parça vs alındı mı ? Bunlar yapılmadan belirlenemez zaten. Önemli olan orada ki kitlenin iyi huylu mu ? kötü huylu mu ? Bunun belirlenmesi.

Buda sadece BT MR vs yöntemler ile direkt belirlenemez.

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,442
618
113
Dostlar burda garip adamlar mevcut adam takmış para koparican diye diyor ne olay örgüleri yaşadıgimi dahi bilmiyor @Shellac @Başkan

REİS KONUYU KİLİTLERMİSİNİZ garip arkadaşlar konuyu başka yere çekiyor günahımıza giriyor

1Hilal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
638
388
63
Dostlar burda garip adamlar mevcut adam takmış para koparican diye diyor ne olay örgüleri yaşadıgimi dahi bilmiyor @Shellac @Başkan

REİS KONUYU KİLİTLERMİSİNİZ garip arkadaşlar konuyu başka yere çekiyor günahımıza giriyor
Kapanmasın konu birçok kişi bu konudan muzdarip. Tecrübelerimizi paylaşabiliriz.

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,442
618
113
Dostum , sana ped röntgen yapıldımı. Bir parça vs alındı mı ? Bunlar yapılmadan belirlenemez zaten. Önemli olan orada ki kitlenin iyi huylu mu ? kötü huylu mu ? Bunun belirlenmesi.

Buda sadece BT MR vs yöntemler ile direkt belirlenemez.
Mr ile baktı pet röntgen yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...