Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kamu Görevlisi Olan Dostlar

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Mağdur sikayetci olursa yine mağdur olur hocam. It iti isirmaz devlet hep kendi adamini kayirir
zorulu haller dışında kimse vücut bütünlüğüne dokunamaz insan haysiyetiyle bağdaşmayacak şekilde muamele edemez halinde savcıda yapamaz anayasal suçtur bu nerede yasiyosunuz Nijerya falanmi sandınız ülkeyi it iti isirmazmis adamın amina koyarlar hayatını silerler müdür kim

BLUE77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,209
716
113
Arkadaşlar ben de belediyede işe giriyorum da şoför olarak acaba top sakal serbest mi
Belediye coptemi sofor olacaksin yani birim onemli ama abartmadikdan sonra sakal olayi serberst ama saci sakali ayri boyayip palyanco gibi yapanlar gordum direk uyari aldilar bir seyi de abartmasak olmayacak

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Dostlar bir kamu kurumunda memurun biri hafif sakallı bir şekilde ise geliyor kurumda bulunan müdür yardımcısı bu şahsın yüzünün fotoğraflarını çekiyor sonra çenesini sıkarak bu sakalın halı ne diyor ve idari binaya geç seninle görüşeceğiz diyor bu olay kamera çeken bir yerin altında ve diğer memurların şahitliğinde oluyor.
Mağdur şahıs şikayetçi oluyor sizce akıbet ne olur ? Boş yorum yapılmasın lütfen
Kayyyum atarlar dost zaten her yere atıyorlar 🤣

emrsnmz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,279
556
113
Belediye coptemi sofor olacaksin yani birim onemli ama abartmadikdan sonra sakal olayi serberst ama saci sakali ayri boyayip palyanco gibi yapanlar gordum direk uyari aldilar bir seyi de abartmasak olmayacak
Kalem müdürlerini malzeme falan taşıyacakmışım

Safa1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
416
366
63
zorulu haller dışında kimse vücut bütünlüğüne dokunamaz insan haysiyetiyle bağdaşmayacak şekilde muamele edemez halinde savcıda yapamaz anayasal suçtur bu nerede yasiyosunuz Nijerya falanmi sandınız ülkeyi it iti isirmazmis adamın amina koyarlar hayatını silerler müdür kim
Sen kendini norvecte saniyorsun heralde. Uyan oguz uyan Türkiye burasi liyakatsizlik ve adaletsizligin ulkesi. Neyse adamin konusunu dagitmayalim

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Sen devlet kurumunun nasil bi pislik oldugunu bilmedigin icin cahil diyorsun haliyle
Olsa nolur hakim savcı yapamaz onur kırıcı davranışta bulunamaz anayasal suç hakkını arayacak Kadar cesareti yoksa şahsın zaten o muameleyi hakediyodur hiç sizlanmasin

Abdu21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,967
1,703
113
Sakala bisey denilemiyor artık benim zorunlu hizmet yaptığım doğuda Işidci bir doktor vardı upuzun sakalı vardı kimse bisey diyemiyordu. Sonra Işide katılmak için gitti Suriye'ye Bi daha da dönmedi rahatladık.

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,432
7,756
113
Dostlar bir kamu kurumunda memurun biri hafif sakallı bir şekilde ise geliyor kurumda bulunan müdür yardımcısı bu şahsın yüzünün fotoğraflarını çekiyor sonra çenesini sıkarak bu sakalın halı ne diyor ve idari binaya geç seninle görüşeceğiz diyor bu olay kamera çeken bir yerin altında ve diğer memurların şahitliğinde oluyor.
Mağdur şahıs şikayetçi oluyor sizce akıbet ne olur ? Boş yorum yapılmasın lütfen
Müdür açığa alınabilir görev yeri değiştirilebilir memura maddi manevi tazminat ödeyebilir kısacası herşey olabilir

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Sen kendini norvecte saniyorsun heralde. Uyan oguz uyan Türkiye burasi liyakatsizlik ve adaletsizligin ulkesi. Neyse adamin konusunu dagitmayalim
İşte böyle hakkınızi aramassaniz her türlü muamele yapılır o müdür o muameleyi nasil cesaret etmiş bi yargiya taşınsin açığa alındı. Bi daha yaparmi yapamaz norvecte olmak burda olmaktan iyimi bilmem ama kişi hakkını sonuna kadar aramalı sonunda ne olursa olsun en azından duruşu olur kişinin herşeye Bahane bulmak en kolayı çözüm için gayret göstermek lazım

karakule20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,138
392
83
Kardeşim bende memurum belediyede, masa başı ve kapalı yerde görevini yapan memurlar kılık kıyafetine özen göstermesi lazım ben dışarıda görev yaptığım için uzun olmamak şartıyla serbest bize, ama senin anlattığına göre başkalarının yanında fiziksel temasta bulunamaz ve rencide edemez sadece uygun bi dille uyarması ve ceza puanından düşmesi lazımdı

tarko11

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
454
83
Polis ve gardiyanlarda bu tür şeyler oluyor devlet kurumlarının kendi dinamikleri var maalesef. Yapılan yanlış ama ceza alır mı sonuç çıkar mı bilinmez.
Gardiyanar yedirebildiklerine yapıyor doğru biraz yasadan kanundan konuşunca sinmeyince gotunu yiyim ayağı yapıyorlar

kertis123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,401
581
113
İşte böyle hakkınızi aramassaniz her türlü muamele yapılır o müdür o muameleyi nasil cesaret etmiş bi yargiya taşınsin açığa alındı. Bi daha yaparmi yapamaz norvecte olmak burda olmaktan iyimi bilmem ama kişi hakkını sonuna kadar aramalı sonunda ne olursa olsun en azından duruşu olur kişinin herşeye Bahane bulmak en kolayı çözüm için gayret göstermek lazım
Jandarmayi aramış ifade vermiş tehtid ve kötü muameleden
Ayrıca cimere de yazmış daha ne yapabilir varmı başka şeyler dostum