http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kamu Cezası Hakkında

Sefil

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,004
171
63
indirim yada itiraz hakkım varmı bilen bi arkadaş

Djokovic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,528
3,869
113
İtiraz hakkın var dost genelde pek bir şey olmuyor güçlü avukat tanıdığın varsa şansını dene, yoksa erkenden ödersen daha ucuza geliyor. Hangi sitelerden oynadın en çok hangi yöntemi kullanıyordun detay verirsen güzel olur

yagunay

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,099
3,381
113
Ben ödememeyi secmiştim 2 sene felan geçti üstünden bütün banka hesaplarıma haciz gelmişti seve seve ödedim sonra

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,354
20,716
113
indirim yada itiraz hakkım varmı bilen bi arkadaş
İlk 14 gün ödeyince indirim oluyor sanırım . 2 yıl önce 10 bin TL ceza ben de yedim . Daha 2 ay önce ödemek nasip oldu . Cezayı yedigimden 8 ay sonra bankalarima bloke getirildi . Vergi dairesine gidip bilgi al . Yapılandırma oluyor diye duydum . Ben yapmamıştım

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,354
20,716
113
Ben 2018 de yaptığım havaleden dolayı yemiştim sen neden yemişsin . Havale mi papara mi

Bu arada geçmiş olsun

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,737
28,427
113
Bu ceza yiyenler çok yüklü oynadığı icinmi ceza geliyor ondanmi oluyor nedir

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,815
5,719
113
Kardeş bilgilendir bizi nerden oynadın çekimleri nasıl yaptın az buz değil rakam geçmiş olsun dostum

Vanolas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,282
916
113
Çok geçmiş olsun dost hangi işlemden yediğin belli mi

Marley

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
35,354
20,716
113
Bu ceza yiyenler çok yüklü oynadığı icinmi ceza geliyor ondanmi oluyor nedir
Hayır kanka zamanında yapılan havalelerden . Miktar farketmiyor . Ben betvole sitesine 2018 yılında yatirdigim 100 TL için ceza yedim . Hangi polisle , hangi komiser ile konuşsam . Bu ceza bir gün herkese gelecek .

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,645
7,356
113
Saglam bi kupon yapmaktan baska care yok haci

Erkan4235

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,050
5,618
113
Geçmiş olsun dostum hangi yöntemle yatırım yapiyodun veya çekim sürekli oynadığın siteler hangisi onu da yazarmisin bizde ona göre hareket edelim

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,815
5,719
113
Hayır kanka zamanında yapılan havalelerden . Miktar farketmiyor . Ben betvole sitesine 2018 yılında yatirdigim 100 TL için ceza yedim . Hangi polisle , hangi komiser ile konuşsam . Bu ceza bir gün herkese gelecek .
Bu olay havale yöntemi ilemi oluyor dost tek

Penaltı

Ankarali
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,737
28,427
113
Knka ben daha hiç havale ile yatırım yapmadım ilk başladığım da zaten hep cebbank yapıyordum ondan sknti olurmu ki havale çekim çok yaptım ama