http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kamboçya Tehlikesi Hakkında

Kostantinye

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
622
371
63
Merhaba arkadaşlar az önce ekşi sözlükte yurtdışı diye Kamboçyaya çalışmaya gidip Çin mafyasına esir düşen Bir arkadaşın hikayesini okudum sakın ola bilmediğiniz ülkelere gitmeyin bu ve bunun gibi birçok Türk vatandaşlarının düştüğü duruma düşersiniz adam resmen Suriye'deki sedneya hapishanesinden daha beter Bir yere düşmüştü fotoğrafları link olarak atmıştı. Özelikle kumarda batmış bankaları ucurmuş arkadaşlar dikkat etsin

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,238
15,880
113
Merhaba arkadaşlar az önce ekşi sözlükte yurtdışı diye Kamboçyaya çalışmaya gidip Çin mafyasına esir düşen Bir arkadaşın hikayesini okudum sakın ola bilmediğiniz ülkelere gitmeyin bu ve bunun gibi birçok Türk vatandaşlarının düştüğü duruma düşersiniz adam resmen Suriye'deki sedneya hapishanesinden daha beter Bir yere düşmüştü fotoğrafları link olarak atmıştı. Özelikle kumarda batmış bankaları ucurmuş arkadaşlar dikkat etsin
Bir insan neden çalışmaya Kamboçya ya gider ki orda kiler acliktan ölüyor zaten

aligalisali

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
151
154
43
Kamboçyaya çalışmaya gitmek ne alaka bangladeş’ten daha rezil bi ülke muameledir o

Kostantinye

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
622
371
63
İsteyenlere konunun detaylı linkini atarım sadece bu değil bunun gibi birçok Türk orada esir düşmüş insanları zorla dolandırmak için işkence yapıyorlarmış bu Türklere öncesinde de duymuştum bu kadar durumun vahim olduğunu duymamıştım

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,238
15,880
113
İsteyenlere konunun detaylı linkini atarım sadece bu değil bunun gibi birçok Türk orada esir düşmüş insanları zorla dolandırmak için işkence yapıyorlarmış bu Türklere öncesinde de duymuştum bu kadar durumun vahim olduğunu duymamıştım
Link atar mısın lütfen

Kostantinye

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
622
371
63
Hatta öncesinde bir tane Türk gezgini 5000 dolara çin mafyasına satmışlardı benzinlikte şans eseri ellerinden kaçmış onun da videosu var

Taiffa

Ehl-i Keyf
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,093
4,316
113
Çok uzun çok az okudum hepsi yalan dedim
Bigünn telefon çaldı kamboçyadan iş teklifi geldi
Diye başlayan bişeyi nası okuyayım

mertu99

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,140
1,059
113
Bana denk gelseler keşke yol harçlığı filan gönderiyorlarmış araştıredım ben onu 1000 dolar koparırım😂😂

Kostantinye

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
622
371
63
Çok uzun çok az okudum hepsi yalan dedim
Bigünn telefon çaldı kamboçyadan iş teklifi geldi
Diye başlayan bişeyi nası okuyayım
Yav arkadaş ben insanlık görevimi yaptım Avrupa'da dahi Almanya Fransa Rusya ve türevleri ülkeler hariç geri kalanı da aynı polisleri rüşvetçi insanı esir alırlar yurt dışını görmemişsiniz uyarıyoruz başka ülkelerde haklı olsan dahi polis vatandaşını tutuyor güvenip de gitmeyin

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,538
648
113
Atama link

Kostantinye

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
622
371
63

Kostantinye

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
622
371
63

tahir1603

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,314
5,208
113
Kamboçya 2.liginden uzak durmak lazim

okcthunder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
56
28
kamboçya hangi kıtada ben onu bilmiyorum nasıl çalışmaya gidiym

ÇiçekAbbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,011
957
113
İlan neydi acaba kabilemize avlanmada tecrübeli personel alınacaktır. En az 2 yıl mızrak kullanmış tercihen maymun avında tecrübeli bu sektörde kariyer hedefleyenler öncelikli.

okcthunder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
108
56
28
İlan neydi acaba kabilemize avlanmada tecrübeli personel alınacaktır. En az 2 yıl mızrak kullanmış tercihen maymun avında tecrübeli bu sektörde kariyer hedefleyenler öncelikli.
tercihen ispanyolca fransızca ve ürdüce bilen a2 ehliyetli :)

duvar01

https://youtu.be/8eFR9lRIyEE?si=Exwx47UaK7GyBpQO
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,714
1,154
113
Eskı kullanan herkezı dovmek ıstıom hepsı acayıp havalarda aw. Bıde kendılerıne eksı sozluk yazarıyım dıolar bı havalar bı havalar alayı ılgı orodusu. Alt tarafı kıcı kırık ınternette bı forum sıtesınde uyelıgın var var yorum atıon aw hepsı sankı kıtap yazar gıbı uzun uzun yazım havalı havalı yazıor alayına dusmanım velet ergenler. Eksı kullanıp basına bısı gelen haketmıstır ıı olmus

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,016
2,409
113
Limonataya kafa atan çocuk konusu açsın birisi de onu da tartışalım