- 4,701
- 3,605
- 113
Kesin diyor bide 2 maç veriyor uyanık sanıyor kendini 1i geldimmi biri geldi bak ama diyor 😅😅Gelsin dost bi düşmanım var ona vercem %100 diye. Kendim seçersem tutar belki bunun verdiğinin tutma ihtimali yok garanti
Kesin diyor bide 2 maç veriyor uyanık sanıyor kendini 1i geldimmi biri geldi bak ama diyor 😅😅Gelsin dost bi düşmanım var ona vercem %100 diye. Kendim seçersem tutar belki bunun verdiğinin tutma ihtimali yok garanti
Chelsea fulham ilk yarı var giderdi yoksa 😂😂🥳Fena olduk bu ara 👀
Para olsa da oynamam. Majör liglere oynamıyorum yeminliyim 😂😂😂 girip istatistiklere bile bakmıyorum majör liglerde çünkü faydası yok 😂Chelsea fulham ilk yarı var giderdi yoksa 😂😂🥳
Dostum parayı kaybetmiş kumar hırsı iyice gözünü bürünüş nerden 3 kuruş bulurum diye düşünüp burda rastgele maç paylaşmış %100 diye. 2 tutturan olurda 100-200 atar belki diye. 🥸Kesin diyor bide 2 maç veriyor uyanık sanıyor kendini 1i geldimmi biri geldi bak ama diyor 😅😅
Oynama zaten benm ki sadece tahmin hiç birşeyin garantisi yok 🥳🥳Para olsa da oynamam. Majör liglere oynamıyorum yeminliyim 😂😂😂 girip istatistiklere bile bakmıyorum majör liglerde çünkü faydası yok 😂
Yoo majör lig harici oynarız tahminlerine para olduğu zaman deneriz. Majör liglerden sizde uzak durun tavsiyem. Özellikle sergen yalçının liginden uzak durun 😂Oynama zaten benm ki sadece tahmin hiç birşeyin garantisi yok 🥳🥳