Seriden basket verelimEvet kumarbaz tayfa varmı maçi olan ben futbol harici hiç bilmiyorum varsa sallayalm 300
Seriden basket verelimEvet kumarbaz tayfa varmı maçi olan ben futbol harici hiç bilmiyorum varsa sallayalm 300
Valencia kadın ilk per 35.5 altSeriden basket verelim
Basket yapalimEvet kumarbaz tayfa varmı maçi olan ben futbol harici hiç bilmiyorum varsa sallayalm 300
Söyle bir maç oynayaym mardinliBu maç için iy bahsi yeterli demiştim ama sağlık olsun
Hemen bakayimSöyle bir maç oynayaym mardinli
İy 1.5 devamSöyle bir maç oynayaym mardinli
Yanına bide radomik maçı ilk yari2.5 üst missİy 1.5 devam
Gelirse 400 atarm sana holigan JoJo tarzı para gönderme özelliği olan sitelerin birindenİy 1.5 devam
Bol şans biladerimGelirse 400 atarm sana holigan JoJo tarzı para gönderme özelliği olan sitelerin birinden
Şansımiz bol olsun dostumGelirse 400 atarm sana holigan JoJo tarzı para gönderme özelliği olan sitelerin birinden
Gelir bol şanslarGelirse 400 atarm sana holigan JoJo tarzı para gönderme özelliği olan sitelerin birinden
Dost mardinlinin kupon gelirse bir maçta sen söylersin aynı sekil yaparzBol şans biladerim
Bir macta ben söyler miyim 😂Dost mardinlinin kupon gelirse bir maçta sen söylersin aynı sekil yaparz
Bakalm durum ne gösterirBir macta ben söyler miyim 😂
Fark etmez kardeşimiz alsada olur sorun yokDost mardinlinin kupon gelirse bir maçta sen söylersin aynı sekil yaparz
Kısmet ne derse o Avusturalya ya bir gol daha arttıralımBakalm durum ne gösterir![]()
Estağfurullah kardeşim duruma göre bakarızFark etmez kardeşimiz alsada olur sorun yok