Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Kafkasyalı / Cerro

Kupon Miktarı
13500
Kupon Oranı
4.18

Kafkasyalı

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
291
595
93
Borcunu öde tabi sevindim adına ama, ben ne takip ettim ne bişey yeni gördüm paylaşımı. Madem dağıtım olmayacak direk konunun başına belirtin insanları gece yarısı burda takip ettirip ağaç etmenin lüzumu yok. Kaldı ki o zmn kuponu paylaşmanın da bir mantığı yok. İyi forumlar
Ben kimseye konuyu takip edin demedim dağıtım yapmayacağını söylemedim ama yapacağım diye de birşey söylemedim kimsenin ağaç olmasına lüzum yoktu

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,470
12,540
113
Ben kimseye konuyu takip edin demedim dağıtım yapmayacağını söylemedim ama yapacağım diye de birşey söylemedim kimsenin ağaç olmasına lüzum yoktu
Kardeşim ben fikrimi belirttim sadece konu önemlisizdi geçti gitti ama senin konunda oe çok var uzattikca uzattu

nck1967

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
760
273
63
Kardeşim ben fikrimi belirttim sadece konu önemlisizdi geçti gitti ama senin konunda oe çok var uzattikca uzattu
olm boş laf konuşup durma sen fikir belirttin ben fikir belirttim internetteyiz boşa sıkıp duruyorsun yok oe yok bıçak yok söverim kamil misin nesin :D

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,470
12,540
113
olm boş laf konuşup durma sen fikir belirttin ben fikir belirttim internetteyiz boşa sıkıp duruyorsun yok oe yok bıçak yok söverim kamil misin nesin :D
Bak tamam uzatma dedikçe uzattı, rahatsız olmasan tamam diyip geçersin ne gerek vardi da ağzımi bozdurdun şimdi

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,556
17,580
113
Paylaştigim bir ton kupon var kaybeden kuponlarda kimse sesini çıkarmıyordu çok ilginç
Valla baba ben nazara inanırım o yüzden burda ne zaman bişey paylassam kazanç durumunda bı kaç kişiyi görürdüm kimse zaten kaybettiğinde yanindw olmaz kazandığında olur forumda değil dışarıda da böyle arkadaşın demek istediği farklı biseydi dağıtmak zorunda tabiki değilsin para senin paran olay gereksiz yere uzadı

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Flash flash flash Sosyal medyada tartışma cafede bitti iki taraf önce sosyal medyada sonra cafede buluştular kan gövdeyi goturdu

nck1967

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
760
273
63
Bak tamam uzatma dedikçe uzattı, rahatsız olmasan tamam diyip geçersin ne gerek vardi da ağzımi bozdurdun şimdi
delikanlı gibi soylesen eyvallah deriz zaten üstten konuşup ezmeye kalkarsan o dedigin olmaz