- 16,070
- 4,577
- 113
Yatıp uyuyalım. Herkese hayırlı sabahlar
Borcunu öde tabi sevindim adına ama, ben ne takip ettim ne bişey yeni gördüm paylaşımı. Madem dağıtım olmayacak direk konunun başına belirtin insanları gece yarısı burda takip ettirip ağaç etmenin lüzumu yok. Kaldı ki o zmn kuponu paylaşmanın da bir mantığı yok. İyi forumlarDostlar herkese çok teşekkür ederim dağıtım yapmak isterdim fakat kayıp çok herkese bol şans
iddia kupon paylaşım alanına paylaşmış dağıtım olmucak diye belirtmesine ne gerek var?Borcunu öde tabi sevindim adına ama, ben ne takip ettim ne bişey yeni gördüm paylaşımı. Madem dağıtım olmayacak direk konunun başına belirtin insanları gece yarısı burda takip ettirip ağaç etmenin lüzumu yok. Kaldı ki o zmn kuponu paylaşmanın da bir mantığı yok. İyi forumlar
EgoBorcunu öde tabi sevindim adına ama, ben ne takip ettim ne bişey yeni gördüm paylaşımı. Madem dağıtım olmayacak direk konunun başına belirtin insanları gece yarısı burda takip ettirip ağaç etmenin lüzumu yok. Kaldı ki o zmn kuponu paylaşmanın da bir mantığı yok. İyi forumlar
Sana mi yazdım ben olum, sananeiddia kupon paylaşım alanına paylaşmış dağıtım olmucak diye belirtmesine ne gerek var?
Senin gibi hiç kimseye faydası dokunmayip forumu sadece kendi çıkarları için kullanan birinin arkadaşın ne demek istediğini anlamasını beklemek zaten tuhaf olurduiddia kupon paylaşım alanına paylaşmış dağıtım olmucak diye belirtmesine ne gerek var?
hadi ya öyle mi olurmuş 😃Senin gibi hiç kimseye faydası dokunmayip forumu sadece kendi çıkarları için kullanan birinin arkadaşın ne demek istediğini anlamasını beklemek zaten tuhaf olurdu
yarın bir gün ben yapsam o zaman gelir bana da yazarsın mendil var mi önünde?Sana mi yazdım ben olum, sanane
Geri zekalı mal. Senin kazanç diye hayal ettiğin paralara ben tek elde zar atıyorum. Uza burdan seni doğrarim bak yavsakyarın bir gün ben yapsam o zaman gelir bana da yazarsın mendil var mi önünde?
En doğrusunu yapmışsın sıkıntı yok, sen bunu yediğinde, oo kafkasyalı canım kardeşim sen bize 300-500 atmıştın ben de sana atıyorum hemen biraderim demeyecek. Oyna devam, takılma bunlara. Sana laf atan, smiley falan bırakan insanlar yaptığı 10 kuponun 9'unu paylaşırken ona buna teşekkür ederek başlayanlar, kösele olmuş suratlar.Dostlar herkese çok teşekkür ederim dağıtım yapmak isterdim fakat kayıp çok herkese bol şans
benim kazanç diye hayal ettiğim paralara tek elde zar atman çok havalı neyle doğrayacaksın maket bıçakla mı?Geri zekalı mal. Senin kazanç diye hayal ettiğin paralara ben tek elde zar atıyorum. Uza burdan seni doğrarim bak yavsak
Oğlum defol git bak banlanmak istemiyorum senin yüzünden ama ısrar edeceksen o da umrumda olmayacak, bütün kutsal değerlerine dokunmak zorunda kalacağım. Şansını zorlama lütfenbenim kazanç diye hayal ettiğim paralara tek elde zar atman çok havalı neyle doğrayacaksın maket bıçakla mı?
bicaklamaktan vazgeçtin sanırımOğlum defol git bak banlanmak istemiyorum senin yüzünden ama ısrar edeceksen o da umrumda olmayacak, bütün kutsal değerlerine dokunmak zorunda kalacağım. Şansını zorlama lütfen