- 17,885
- 7,352
- 113
Sesli güldümGözü doymazsa patlar 😄
Sesli güldümGözü doymazsa patlar 😄
4. Adımdan sonra, olmadi beyler..Sesli güldüm
Sanada bol sansbol şans ben de 168 bekliyorum
Son yap bitsinHedef belirsiz kankam
Bol sans dep destek verirse gelirbol şans ben de 168 bekliyorum
Ben müsait bir yerde ineyim@Kadir3471 100 metre ileride çevirme varmış,simdiden indir ayaktaki yolculari
Ahhahshahshshs seni indirmeyiz baş köşedesinBen müsait bir yerde ineyim![]()
Est dost sana niye gülelim bas tacisin@Kadir3471 @Beşiktaş bana guldunuz dep 3 dk 2 sayi atti
Bana da verin be bro @Beşiktaş sigara param yok takipteyim@mehmetinho knka sen 1 kişi seç en aktif olanlardan hak geçmeyecek şekilde arkadaşlar az tutar kazandık yarısını @Beşiktaş atacağım o yüzden kusura bakmayın bu adımda gelirse bitiririz 3. Adım son
Dost @Beşiktaş bana sözü vardı sen başarılı olursa n bana yaptırcakti roll@mehmetinho knka sen 1 kişi seç en aktif olanlardan hak geçmeyecek şekilde arkadaşlar az tutar kazandık yarısını @Beşiktaş atacağım o yüzden kusura bakmayın bu adımda gelirse bitiririz 3. Adım son
En aktif @Lazistan08 di zamaninda rollunde kaosta olsa@mehmetinho knka sen 1 kişi seç en aktif olanlardan hak geçmeyecek şekilde arkadaşlar az tutar kazandık yarısını @Beşiktaş atacağım o yüzden kusura bakmayın bu adımda gelirse bitiririz 3. Adım son
Onla aranda kankamDost @Beşiktaş bana sözü vardı sen başarılı olursa n bana yaptırcakti roll
@mehmetinho dan maç al tersini oyna dost kaybetmezssinAhhahshahshshs seni indirmeyiz baş köşedesin
Şoför paralarla kaçar ona dikkat etBen müsait bir yerde ineyim![]()