http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kadınlar Hk.

kekeke

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
160
62
28
ay
Kardeş çok güldüm okuyunca kusura bakma da 40 yaşında avrupa vatandaşı kadına cinsel hayatını sormak da ayrı bir kafa. Ayrıca o sayı 100 çok üzerindedir acı gerçekler senin takıntılı olduğunu anlayıp hemen azaltıyor gerçek sayıyı. Ha bu konuya çok takıntılıysan zaten ilişkiyi evlenme aşamasına götürmen zor sadece bu kadınla da değil . İşin zor Allah yardımcın olsun
aynen takıntılıysan hiç bulaşma

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,749
17,463
113
Kardeş çok güldüm okuyunca kusura bakma da 40 yaşında avrupa vatandaşı kadına cinsel hayatını sormak da ayrı bir kafa. Ayrıca o sayı 100 çok üzerindedir acı gerçekler senin takıntılı olduğunu anlayıp hemen azaltıyor gerçek sayıyı. Ha bu konuya çok takıntılıysan zaten ilişkiyi evlenme aşamasına götürmen zor sadece bu kadınla da değil . İşin zor Allah yardımcın olsun
Sen olsan ne yapardın dost

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,727
6,249
113
Abartma nereye oluyo 20 30 kişiyle cahillikten yapan oluyor da genele vurma ama Avrupa için normal orda tavşan gibi 15 yaşında başlıyorlar sevıyosa ölçüp biçip ona göre hareket edecek ama burda amaç gerçek bir evlılık mi yoksa vatandaşlık mı riskli bir ilişki
knks 0 abarti show tvde bugun gordum kiz 16 yasinda 10 farkli kisiyle takilmiş 1 senede yanak yanağs dudak dudağa fotolar girla

kekeke

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
160
62
28
Avrupada yollu kavramı yok ki.
O burada var
neden benim kuzenimde avrupada doğup büyüdü ama adabı ve nasıl davranması gerektiğini ailesi öğrettiği için biliyor. orada diğer aileler belli yaştan sonra çocuklarıyla ilgilenmeyi kestiği için bu şekilde oluyormuş kendileri yaşayacak bir yer bulmaya çalışınca . kuzenim bu şekilde anlatmıştı.

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
80,684
87,762
113
knks 0 abarti show tvde bugun gordum kiz 16 yasinda 10 farkli kisiyle takilmiş 1 senede yanak yanağs dudak dudağa fotolar girla
Yav herkes bir mi 10 nere 20-30 nere bir kere yedimi sevmış demek ki kız cahillikten de yapmış ortalama bir Türk kızı kişi başına 5 kişiyi geçmez en az 2 Side uzun süreli ilişkisidir aldatır mı aldatan çok ama öyle 20-30 kişiyle nereye yatıyosun 20 yi doldurmadan

dancy35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,749
17,463
113
neden benim kuzenimde avrupada doğup büyüdü ama adabı ve nasıl davranması gerektiğini ailesi öğrettiği için biliyor. orada diğer aileler belli yaştan sonra çocuklarıyla ilgilenmeyi kestiği için bu şekilde oluyormuş kendileri yaşayacak bir yer bulmaya çalışınca . kuzenim bu şekilde anlatmıştı.
Dostum senin kuzenin Türk ama.
Kültürler farklı, kıyaslamak olmaz

Jamiry0

Ray'dan çıktık
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,963
2,043
113
Beyler sizlere içtenlikle birşey sormak istiyorum.
Beni lütfen yanlış anlayıp, dalga geçmeyin.
Benim yaklaşık 10 aylik bir ilişkim var.
Kendisi farklı ülke vatandaşı ve ciddi düşünüyoruz.
Evlenip,Avrupa ya yerleşmeyi düşünüyorum onunla beraber hatta.
Bugün bir tartışma yaşadık.
Kendisi 40 yaşına girecek bir kaç ay sonra.
Şeytan dürttü, ve bir soru sordum.
Simdiye kadar kaç farklı kişi ile cinsel birliktelik yaşadın diye.
Normalde hickimse nin geçmişi ile ilgilenmem.
Ama soracağım tuttu.
Önce bana söylemek istemedi.
Ben de seninle evleneceğim, hakkında herşeyi bilmem gerekiyor diyince,yaklaşık bir rakam verdi.
Yaklaşık 40 farklı erkek ile birliktelik yaşadığını belirtti.
Ben çok şaşırdım,Avrupa li da olsa o kadar beklemiyordum.
Baya tartıştık. GECMISIMI değiştiremem ama keşke hayatım boyunca seni beklemiş olsaydım dedi.
Siz olsanız nasıl bir tepki verirdiniz?
Bu konu hk ne düşünüyorsunuz.
Tekrar söylüyorum, Türk değil ve 40 yaşında..
Erkeğin kafasında dönen ve kadina sormaması gereken tek bir soru.Geçmiş değişmez ama senin kafandaki düşüncelerde değişmez bunu bilerek karar ver.Senin mantığını az çok anlıyorum,sende yaşamışsın birşeyler o da yaşamış normal ama biz erkekler bunu ogrendikten sonra biraz tuhaf bakarız kadına,kendimiz hiç yapmamis gibi iyi düşün derim..

mehmetinho

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,750
8,674
113
40 erkek ne la oha, Allah yardımcın olsun zor kabullenmek

AndersonTalisca

⚽❤️🅱🅻🅰🅲🅺 🅰🅽🅳 🆆🅷🅸🆃🅴 🅻🅾🆅🅴❤️⚽
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,223
3,702
113
40 ne arkadaş bence 40 a 10 tur bindirmiştir gerçi ne fark eder ha 1 ha 401
Nereden baksan elde kalır kabullenmek zor senin adına üzülürüm sadece

LordVoldemort

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,452
6,509
113
Dost seninde dediğin gibi dürüst bir şekilde soruna cevap vermiş yenge.Aynı zamandada keşke seni bekleseydim diye eklemiş.Ayrıca Avrupa kadınında gerçekten çok normal karşılanıyor bu rakamlar.Bizim zihniyet ile düşünme kesinlikle bize koyuyor ama Avrupa’da öyle bir durum yok.Hatta Lise çağlarındaki bebeleri seks yapmamayı ayıp karşılıyor arkadaş çevresi dalga geçiyor.Bizzat ben şahit oldum metroda liseli bebeler birbiriyle dalga geçiyordu sen hala 6 kişiyle beraber oldun falan diye.Bu yüzden çok takılma bunlara.Şunuda ekleyeyim Avrupalı bir kıza sevgi göster süs köpeğin olur senin.Aklına gelmesin yani 40 kişiyle birlikte olan kadın ben evlendikten sonra durmaz devam eder diye.Gerçekten sevdikleri zaman çok aşırı sadık oluyorlar

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,999
1,289
113
Kanka kadın sana bu soruyu sorsa ne cevap verirdin onu düşün öyle yargıla bencil olunmaması gereken bir konu bu senin geçmişin bu konuyu yargılayacak kadar temizse senin için dert olacak Bi konu olabilir

kan023

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,075
535
113
Ama soracağım tuttu.
Ben de seninle evleneceğim, hakkında herşeyi bilmem gerekiyor diyince,yaklaşık bir rakam verdi.
Baya tartıştık. GECMISIMI değiştiremem ama keşke hayatım boyunca seni beklemiş olsaydım dedi.
Ama soracağım tuttu.
Bu biraz mezhep genişliğine doğru gitmis

Ferhatd

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,253
1,822
113
Bunlara takılmayın artık normal ben neler gördüm artık öyle insan bulmak çok zor

BORDOMAVİ

TRABZONSPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,263
8,240
113
Kıskanç birisiysen evlenme gibi hayaller kurma evlenince bunlar aklına gelir için içine yer huzurlu olamazsın ama niyetim vatandaşlık diyosan evlen 41. ol