Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Kader'mi Kısmet'mi

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
36,930
37,101
113
Ne sosyal statüsü dostum. Benim dayım ilkokul terk. Sanayide kaporta ustası ve adam yılda en kötü 3-5 milyon tl kazanıyor. Üniversite mezunu da işsiz kalacağını bile bile o üniversiteye gidip sonra da kendisini çok üstün birisi zannedip markette kasiyerlik yapıyor asgari ücrete. Artık sınavda barajı geçsen zaten 4 yıllık bölüm kazanıyorsun. Seviye o kadar düştü
İroniyi ciddiye almışsın
Üni mezunuyum demekle ilkokul terk arasında eskiden fark vardı
Şimdi üni mezunu olsanda bi bok olmuyor kendımden biliyorum

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,542
5,706
113
Kimileri Torpili Olduğu İçin Rahat Güzel İşe Girerken

Kimileri Torpili Olmadığı İçin Market İnşaat Garsonluk Kuryelik Vb İşlerde Çalışıyor

Bu Şimdi Şansmı Kadermi Kısmet mi Nasip Mi
Bunu bu duruma getiren bizleriz dost ne ekersen onu biçersin.

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
İzmir belediyesinde çalışanlar 60k maaş aliyormus bir öğretmen ile aynı maaş bende 30k maaş alıyorum belediyedekilerle benim hiçbir farkım yok onlarında bir vasfı yok bir eğitimi yok ama aradaki fark torpili olması

Baronizm

Biat Etmez
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,795
6,605
113
Vasfı olan becerisi olan sınavı kazanan girse ise hiç ses etmem ama hiçbir vasfı becerisi sınava girmeden sırf torpili olduğu için işe girenleri gördükçe sinirleniyorum

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
İroniyi ciddiye almışsın
Üni mezunuyum demekle ilkokul terk arasında eskiden fark vardı
Şimdi üni mezunu olsanda bi bok olmuyor kendımden biliyorum
Gençler hem bunu biliyorlar hem de gene de o üniversitelere girip mezun olunca hayıflanıyorlar

Hukuk fakültesi, elektrik elektronik fakültesi, bilgisayar mühendisliği fakültesi gibi bölümler bile ayağa düşmüş durumda. İhtiyaçtan çok çok fazla mezun var çünkü

blackzero

Mutsuzluk pahasına gerçeklerle yaşayanlara selam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,495
2,651
113
Bu düzen çoğu yerde böyle başada hangi bok gelirse gelsin aynı haltı yiyecek yani secimlede alakası yok bunun
Ateist te olsan ilahiyat falan okuyacan :)

Ben bir tane bile kadro bulamayanını görmedim

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,036
4,425
113

Kimileri Torpili Olmadığı İçin Market İnşaat Garsonluk Kuryelik Vb İşlerde Çalışıyor

Kader kısmet yok bende bekcilikte mülakatta elendim amcam dayım olsa mülakata formalite den girer kazanırdim

Zeus44

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,138
387
83
Biz de herşey biter torpil bitmez çünkü bizim toplumumuzda ayrımcılık ve kayırma var 2002 den önce cumhuriyetciyim diyen her yere giriyordu 2002 den sonra cemaatçi her yere girdi 2015 den sonra AKP diyen her yere girdi bu böyle gelmiş böyle gider

Ukape

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,196
383
83
Ben bekarım kader de olur kısmette o da olmazsa nasip olsun

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
494
135
43

Seninde çevrende biraz (daşaklı) bireyler olsaydı sende o işleri yapardın tamamen çevresel ayrıca ne mezunusun sanki biyozifik okumuşun ama markette çalışıyorum gibi konuşuyorsun şimdi dersin seninde çevren daşaklı heralde böyle konuşuyorsun değil kanka köfteciyim

Kranlkadm

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
494
135
43
Biz de herşey biter torpil bitmez çünkü bizim toplumumuzda ayrımcılık ve kayırma var 2002 den önce cumhuriyetciyim diyen her yere giriyordu 2002 den sonra cemaatçi her yere girdi 2015 den sonra AKP diyen her yere girdi bu böyle gelmiş böyle gider
2000den önce chp değil miydi kanka chpyi niye saymadın

baha1010

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,726
704
113
Hiçbir vasfı olmayan ilkokul terk arkadaşım belediyede şeyini sallayarak çalışıyor bende 8 saat markette şimdi bu kaderse bende böyle kaderin am......
Küfretme birader sen de buna kufretmedigine mukafatlandirilacaksin

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Kader kısmet yok bende bekcilikte mülakatta elendim amcam dayım olsa mülakata formalite den girer kazanırdim
Bekcilikte bizzat MHP milletvekili ağzından duydum 10 bekçi alınıyorsa 6 su iktidardan 3 u bizden olur kalan bı kişide araya hakkıyla serpistiririyorlar

Icardi84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,373
1,921
113

Adamın varsa hersey mumkun gerı kalan hersey yalan

vado90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,036
4,425
113
Bekcilikte bizzat MHP milletvekili ağzından duydum 10 bekçi alınıyorsa 6 su iktidardan 3 u bizden olur kalan bı kişide araya hakkıyla serpistiririyorlar
Oc lari işte o kadar para verdik sınav parkur çektiğim yol haram zıkkım olsun vallahi zaten ilk ve sondu 5 sene önce 30 yaş üstü almıyorlar ki belkide girecektim olmadı

Icardi84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,373
1,921
113
İzmir belediyesinde çalışanlar 60k maaş aliyormus bir öğretmen ile aynı maaş bende 30k maaş alıyorum belediyedekilerle benim hiçbir farkım yok onlarında bir vasfı yok bir eğitimi yok ama aradaki fark torpili olması
Bende ızmırde yasıyorum o 60 bın denilen yalan herseye ınanmayın

SagopaKJ

𝓥𝓸𝓵𝓴𝔂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,279
2,464
113

Hiç bir şey önemli değil.
Üzülmeyin ey fakirler,
Nihayetinde öbür dünyada peygambere komşu olacaksınız..
Fetva bu yönde! Kaderi, kısmeti, torpili bırakalım.😇

celeb12

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
203
154
43

Şu forumda takılıp ,şu konuyu açmak yerine

dil , lisans öğrenip hayatını şekillendirmek varkenbu hareket ile mağlubiyetle yaşamaya devam edersin gardaşşş.

Bol şans !!!!

turker03

Bozkurt-Vatan
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,200
2,521
113
Oc lari işte o kadar para verdik sınav parkur çektiğim yol haram zıkkım olsun vallahi zaten ilk ve sondu 5 sene önce 30 yaş üstü almıyorlar ki belkide girecektim olmadı
Valla hildigim MHP'de Ülkü ocaklarında takılan ne kadar it pust var hepsi bekçi oldu nerdeyse bende birkere denemiştim zamanında şansımı parkur falan herşeyi güzel yaptık ama eliyorlar işte ismim gidecek illa onlerine

atabinen65

🤍❤️
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,077
472
83
Ne kader ne kısmet hepsi kolpa. Hakkınınarayan alır hakkını aramayan kölelğie tabi olur. Avrupa refahını geçmişindeki devrimlere borçlu. Sen kafana vurana dövlet babaa gel anamıda... dersen onlar sana ne verirse o kadar hayat yaşarsjn.