Yok kardeşim herhangi bir sorun Google da bazen çıkmıyor yeri imi olarak kaydet3 4 Gündür Foruma Giriş Yapamıyorum.
Google aramalarda çıkmıyordu.
Şimdi giriş yapabildim ..
Sorun mu vardı..
Forumda 4 gündür tadilat vardı boya badana falan yapıldı o yüzden kapalıydı yeni açıldı.3 4 Gündür Foruma Giriş Yapamıyorum.
Sorun mu vardı..
işçi bayramı sebebiyle shellac ve daimon klavye bıraktı. başkan da greve karşı sessiz kalmamak adına forumu tadilata soktu dost bu sabah açıldı3 4 Gündür Foruma Giriş Yapamıyorum.
Sorun mu vardı..
😀Forumda 4 gündür tadilat vardı boya badana falan yapıldı o yüzden kapalıydı yeni açıldı.
Buna kim İnanır. Kadir İnanır mı 🥸işçi bayramı sebebiyle shellac ve daimon klavye bıraktı. başkan da greve karşı sessiz kalmamak adına forumu tadilata soktu dost bu sabah açıldı
Dost Google'da çıkmayınca sitede sorun olduğunu düşündüren neydi sana3 4 Gündür Foruma Giriş Yapamıyorum.
Sorun mu vardı..
Sorunsuz giriş yapıyordum. Sonra bir türlü giremedim o yüzden . Telegramdan bulup girdim linki.Dost Google'da çıkmayınca sitede sorun olduğunu düşündüren neydi sana
sorun sende karşı sularda yüzüyosun ondandır3 4 Gündür Foruma Giriş Yapamıyorum.
Sorun mu vardı..