8 Ara 2021 #21 KARTALizma Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 7,934 4,888 113 Okaaaan' Alıntı: 2.golden sonra umutlandim on numara paraydi ama ne yapalım olmayınca ne yapsan olmuyor Genişletmek için tıkla ... şans bi gelince geliyor kaçtı mı da uzun süre uğramıyor dostum
Okaaaan' Alıntı: 2.golden sonra umutlandim on numara paraydi ama ne yapalım olmayınca ne yapsan olmuyor Genişletmek için tıkla ... şans bi gelince geliyor kaçtı mı da uzun süre uğramıyor dostum
8 Ara 2021 #22 Okaaaan Siyah Beyaz Ölüm Yaşam Beşiktaş Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 3,182 2,140 113 KARTALizma' Alıntı: şans bi gelince geliyor kaçtı mı da uzun süre uğramıyor dostum Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle gelince bir geliyor gidince tam gidiyor dahada uğramıyor
KARTALizma' Alıntı: şans bi gelince geliyor kaçtı mı da uzun süre uğramıyor dostum Genişletmek için tıkla ... Aynen öyle gelince bir geliyor gidince tam gidiyor dahada uğramıyor
8 Ara 2021 #23 KARTALizma Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 7,934 4,888 113 Okaaaan' Alıntı: Aynen öyle gelince bir geliyor gidince tam gidiyor dahada uğramıyor Genişletmek için tıkla ... benim bugün kasayı daçka patlattı. 88,5 üst aldım 7dk kala 10 sayı lazımdı atamadı şerefsizler. 86da bitirdiler.
Okaaaan' Alıntı: Aynen öyle gelince bir geliyor gidince tam gidiyor dahada uğramıyor Genişletmek için tıkla ... benim bugün kasayı daçka patlattı. 88,5 üst aldım 7dk kala 10 sayı lazımdı atamadı şerefsizler. 86da bitirdiler.
8 Ara 2021 #24 Okaaaan Siyah Beyaz Ölüm Yaşam Beşiktaş Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye 3,182 2,140 113 KARTALizma' Alıntı: benim bugün kasayı daçka patlattı. 88,5 üst aldım 7dk kala 10 sayı lazımdı atamadı şerefsizler. 86da bitirdiler. Genişletmek için tıkla ... Sanada geçmiş olsun hocam
KARTALizma' Alıntı: benim bugün kasayı daçka patlattı. 88,5 üst aldım 7dk kala 10 sayı lazımdı atamadı şerefsizler. 86da bitirdiler. Genişletmek için tıkla ... Sanada geçmiş olsun hocam
8 Ara 2021 #25 KARTALizma Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 7,934 4,888 113 Okaaaan' Alıntı: Sanada geçmiş olsun hocam Genişletmek için tıkla ... sağolasın dostum.