- 11,741
- 5,749
- 113
Zorlama o zaman hocam boşver yarın denersin şansınıOn yıldan fazladır kumar oynarım hayatımda bugünden daha kotu birgün yaşamadım ne oynadiysam gelmedi
Zorlama o zaman hocam boşver yarın denersin şansınıOn yıldan fazladır kumar oynarım hayatımda bugünden daha kotu birgün yaşamadım ne oynadiysam gelmedi
Deneyecek bişey kalmadı gırtlağa kadar borçluyuz insan olan adam bu kumarı oynamaz ama işte insan değiliz bitigiz ölmeyi bekliyoz sadeceZorlama o zaman hocam boşver yarın denersin şansını
Hocam 24.000 ci mesajın çok anlamlı olmuş bravoDeneyecek bişey kalmadı gırtlağa kadar borçluyuz insan olan adam bu kumarı oynamaz ama işte insan değiliz bitigiz ölmeyi bekliyoz sadece
Birinden daha 400 borç aldım ikinci per üst girdim yanına bir tane tenis seti alır dedim 8-3 ten seti verdi bir de yani favoriydi maç önü 1.30 vermişti ne diyeyim ki olmayınca harbiden olmuyo2. Çeyrek coştular
Hay mesajına harbiden öyle böyle değil fena skldikHocam 24.000 ci mesajın çok anlamlı olmuş bravo![]()
Hocam yat uyu hadi boşver artık oynama. Hele borçla hiç oynama. Kayıp bonusunu da yarın oynarsın hattaBirinden daha 400 borç aldım ikinci per üst girdim yanına bir tane tenis seti alır dedim 8-3 ten seti verdi bir de yani favoriydi maç önü 1.30 vermişti ne diyeyim ki olmayınca harbiden olmuyo
Elden bişey gelmeyince bir umut insan kumara saldırıyor ama vallahi git hapiste yat daha huzurlu yaşarsın kumarla yasanilmazHocam yat uyu hadi boşver artık oynama. Hele borçla hiç oynama. Kayıp bonusunu da yarın oynarsın hatta