- 34,546
- 19,154
- 113
Sürekli basket oynayan biri olarak en kötü senaryo son saniye basketi hele üçlük olunca daha kötü oluyorMaçın sonlarına doğru fark çok diye alt aldım beş saniye kalmış 4 sayı gelmezse won son saniye üçlük faul oluyor ve fark yirminasıl bir absürt şanssizlikEkli dosyayı görüntüle 302796
Üçlük olsa yine won üçlük faul olduSürekli basket oynayan biri olarak en kötü senaryo son saniye basketi hele üçlük olunca daha kötü oluyor
Dostum o zaman seni hamamda kurtarmaz geçmiş olsunÜçlük olsa yine won üçlük faul oldu
Aga biz ölmüşüz ağlayanımız yok harbiden çok kötü senaryolara şahit oluyorum sende de var birşeyler bende deMaçın sonlarına doğru fark çok diye alt aldım beş saniye kalmış 4 sayı gelmezse won son saniye üçlük faul oluyor ve fark yirminasıl bir absürt şanssizlikEkli dosyayı görüntüle 302796
Ne edek çektiğimiz çile alacağımız paraya değmiyor awAga biz ölmüşüz ağlayanımız yok harbiden çok kötü senaryolara şahit oluyorum sende de var birşeyler bende de
Çile çekmeye gelmiş amk dünyasına broNe edek çektiğimiz çile alacağımız paraya değmiyor aw
Valla öyle yaÇile çekmeye gelmiş amk dünyasına bro
Bu basket adami kanser eder aw c.canaria ill çeyrek 56.5 alt aldim hafta sonu lig macinda bi ceyrekte 5 dakka sayi atamamist burda ill çeyrek 36 sayi atti. Cok büyük sogecemValla öyle ya
Sanssizligi kırmak lazimBu basket adami kanser eder aw c.canaria ill çeyrek 56.5 alt aldim hafta sonu lig macinda bi ceyrekte 5 dakka sayi atamamist burda ill çeyrek 36 sayi atti. Cok büyük sogecem
Şike işteSimdi gulecem gulemiyom.. pana 5 dakkadan fazla sure wardi sayi yedi mac ceyrek kafa kafa gidiyordu 37.25 di pananjn antrenör mola aldi 5 dakkadan aha 30 saniye kaldi pana 2 sayi atti nasil bi taktik molasi aldiysa 2 sayi atti takım saka givi yaw 😀😀😀