- 64,200
- 29,666
- 113
Dayıma iyi veriyor maçları 🤣Sıkılmıyonda ınsanları batırmaktan![]()
Dayıma iyi veriyor maçları 🤣Sıkılmıyonda ınsanları batırmaktan![]()
Ağa bı maç verdik geldi ikinci maçı verdik oda geldi ama sistemde yoktu üçüncü maçta da her kafadan bi ses çıkınca mantıklı dusunemiyorsunGunduz batırdın adamıda
Dayısının sansı var verdıklerınde deıl sorunDayıma iyi veriyor maçları 🤣
😶Ağa bı maç verdik geldi ikinci maçı verdik oda geldi ama sistemde yoktu üçüncü maçta da her kafadan bi ses çıkınca mantıklı dusunemiyorsun
Senın sansın maks 2 kupon 3 yokAğa bı maç verdik geldi ikinci maçı verdik oda geldi ama sistemde yoktu üçüncü maçta da her kafadan bi ses çıkınca mantıklı dusunemiyorsun
Aw adam bana maç yaz diyor 87 kişi maç yazıyor adamı konudakiler bitirdi sen de dört maç yazdın bı tane geldi aw suç niye bendeSenın sansın maks 2 kupon 3 yok
Senınkıne oynadı suc senınAw adam bana maç yaz diyor 87 kişi maç yazıyor adamı konudakiler bitirdi sen de dört maç yazdın bı tane geldi aw suç niye bende
Olsun @nişantaşı dayımız kazanıyo o yeter bızeBak Hilton 20 ekledi adama 3 peri alır dedim 9-6 öndeydi 11-9 yenildi 220 geliyordu NBA yapardık aw
Oda zarardaymisOlsun @nişantaşı dayımız kazanıyo o yeter bıze
Nesi sıkıntı la gelmiş macSac macı sıkıntı
Arkada kazanmıstırOda zarardaymis
Çift hane olmalıNesi sıkıntı la gelmiş mac
Yaw vallahi benim bugün en az ikibin bulmam lazım ya kuponlar da gelmiyor sifirladik anasını satim
Bu bugujun kari olur glsin biOda zarardaymis
Maç bitti aw ne hanesiÇift hane olmalı
Gelır dayı hallederık yavBu bugujun kari olur glsin bi